Tuesday, May 31, 2011

wedding bLoger :: Sue ~asam.Garam.Gula~


sekarang Mizz Sue dah jadi Puan Sue....
Tahniah..!!!
seronok biler berkesempatan memenuhi jemputan...

dah lame tak gi wedding blogger...
aritu dapat gak jemputan dari Elya Elmo..
tapi sebab kesihatan yang tak mengizinkan...
so..tak dapat memenuhi undangan...[rasa bersalah]

so..kali ni... aku teruja sangat nak pergi wedding Sue..[LINk]
bLog Sue :: Asam.Garam.Gula :: antara peveret aku dari awal2 blogging lagi...
aku suke bLog Sue yang cute n kretip giler... 
siyes..Sue ni tukar Header and back ground blog boleh aku kate sebulan 3-4 kali ko..
[aku jeles]

sama macam wedding Sue ni gak..
cantik dan kretip...!![aku suke sangat]

ni baru nak bertolak.. dalam kereta baru terhegeh2 nak tuLis...
eerr..aku tak tau nak panggil ape ni..
tapi.. kertas kecik ni.. sue bagi mase hantar kad kawen sekali...
[cisss..dah lame dapat kad kawen.. baru ni nak tuLis...ngeee]
belakang kertas note tu.. ade double tape...
sampai kat majLis tu.. aku tak tau nak tampaL kat mane..
sebab.. sue sediakan papan hijau...ganti guest book...
mase aku sampai tu... dah penuh..!!!!
tak de tempat dah nak tuLis ucapan aku...


yang biru tu adik sue nyer...[aku kompius]
sue nyer yang kaler pink tu..

Walau pon dah penuh..aku tak kire...
aku nak jugak tuLis...tinggal jejak...
aku tulis selit2.. tak dapat tulis ucapan panjang2 pon...
tetap harap sue akan perasan....

 

walaupon tempat tu besar giler 
tapi susah gak aku nak dapat paking dekat2...
mungkin sebab 2 majlis serentak....
jemputan sangat ramai...
lelebih2 lagi kawasan poLis macam tu...
[Laki aku cerite pernah pergi majlis kawen mase2 kecik2 dolu kat tempat ni]
aku teringat mase kenduri bertandang kat kawasan polis macam ni jugak..[huhu]
almaklumlah..abah mertuaku poLis....

buat majLis kat tempat tebuka macam ni memang puas dan selesa...
lapang... dan sejuk kena angin luar...
kebetulan pulak..mase aku sampai tu.. dah mendung dan nak hujan...
n mase aku dah siap2 makan..hujan turun..
anggap sahaje tu hujan rahmat...
menyejukkan lagi majLis...
tak tempias ke dalam pon ok...
tetamu masih lagi selesa...


daripada guest point... arch... pelamin... centrepics hingga ker cenderahati...
semuanye menarik....n perfect...

yang paling unik bagi aku...
sebab.. ade 2 orang pengantin yang cantik..!!!
siyes aku kompius mase mak pengantin tanya...
" kawan siape ni yer..?"
"saya kawan sue..... eerrrr...suuuuueeee..haila..silap..suhaida...haa..kawan suhaida"

huhu..maafkan kami yer sue...
yer lar..sebelum ni kenal hanye sebagai mizz sue...

nasib baik memang tau theme kaler Sue...
kalau 2-2 pengantin pakai kaLer theme yang same.. 
kompem aku termaLu kalau salah tegur pengantin...
korunk dah ar lebih kurang jer rupenye n gayenyer....
[eerr...mase majlis ni.. sue nampak berbeza sikit...tetap cantik]

ape pon...
terima kasih pada Mizz Puan Sue yang sudi jemput kami...

dan TAHNIAH kami ucapkan....
kami doakan semoga kekaL bahagia hingga ke akhir nyawa..amiinnn...
dan bertambah dari ber dua-lepas tu ber 3-4-5-6-7-8-9...[ngeeee] ramai2 key...

p/s :: eerrr..jangan tanye nape aku pakai jeans pegi wedding orang..
macam tak senonoh jer kan...huhu...
sebab nyer aku akan terus ke PD lepas majLis Sue tu....[howyeeee....]

19 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah bestnye...awe kad kawin blogger baru dapat 1..dan harap2 dapat pergi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah...

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

Ya ampun..full entri!! terharu sgt!! tenkiu sebab dtg tau

Mama Gee said...

sweetnyaaa baju pengantin tu...kaler dia sgt shantek.....

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

selamat pengantin baru pade Miss Sue! Maera dpt kad tp seyes tak sempat nak dtg..huhu~

~ NANA ~ said...

baju sue sgt cantekkk

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah mst seronok kan kak..:)

anaztasias nora aira said...

jeles aty pergi sana hehe cantik la... suka2 :)

EZAN IDMA said...

mmg sgt kreatif. suke tgok.

PinKy MoMMa said...

wedding yg sgt comel!
tahniah utk pengantin ;)

slmt pengantin baru..

ratusiput said...

ratu dulu sanding pun dua pasang.dengan abang....meriah :)

Yan said...

Cantik lah sangat..

^effa^ said...

bestnye kawen wat tempat luas.. both cantiks ;)

~ NANA ~ said...

dear...i dh pos my wedding card smlm...insyaAllah 3-4 hari lagi sampai la tu...jemput dtg k :)

opsss terpaksa comment kat sini...xyah publish la comment ni...kekekeke

ElyaElmo said...

ehehe..aty!!! bile kiter nk jumpe ni...
nnt senang2 join laaa wedd2 bbf yeh :D

.:shura shushi:. said...

1.Kretif
2.Pengantin cantik
3.Sis Aty pun cantik

♥ Kasut Pink ♥ said...

Hari tu ade ternmpak aty kat majlis sue tp mcm segan nak tegur takut salah org tp bile tgk gambar2 ni mmg sahlah aty.. aty ber3 kan mase tu?

azzey said...

saya pon sker pegi kenduri kawen....:)

Peri PiA said...

cantik