Thursday, July 14, 2011

B2B :: DIY PAPER LANTERN

sejak2 dah jadi mantan ni.. dah lame tak buat ape2 idea tuk B2b...
tapi tetiber tertarik ngan idea ni dan terus rase nak kongsi...

sekarang musim orang dekorasi ngan PAPER LANTERN kan..
dah banyak orang jual sebab tahu laku untuk para bakaL pengantin...
aku sendiri suke sangat ngan idea paper Lantern ni..
walaupon simple tapi hasilnyer memang cantik..!!!

ok.. kebiasaanyer kite selalu jumpe yang kosong berkaLer jer kan...
haaa.. ape kate kite ubah sikit idea tu...
meh kite tengok hasiL DIY paper lantern yang aku jumpe ni..






mudah kan... seLamat mencuba...!!


update :: kaLau nak tau kat mane nak carik paper lantern ni leh ar gi bLog b2b Nora kat SINI nih... kompem leh dapat banyak idea kawen...

17 comments:

rara pinkmafia said...

mana nk cr lantern ni eh kak =)

UyaRayza said...

cnteknyeeeeeeeeeeee hehehe...nice2..ble gune nk deco rumah nie hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik
suke...

Gieyana said...

mmg kreatif ler kamu Yang..:)
Cantik n yg penting murah kan..

♥ Kasut Pink ♥ said...

cantik mmg cantik tp nak potong satu2 bulat tu harus kena gigih..huhu

notti netti said...

kat ofis saya pun ada gantung gak..tapi bentuk balon panas:)

to rara pinkmafia- kat living cabin ada jual.

ratusiput said...

ratu pun ske mende2 DIY ni...cantik n puas hati hasil tangan sndiri..

oshin-jamel said...

chantek & kreatif ...sy suke :)

noridaramli said...

EEEE.....cantek lps letak kalerful paper tu

Mama Gee said...

cantek laa....

skrg mcm2 idea utk wedding ni kan...

tumpang jamu mata sajelah...

Cik Kamoo said...

cantik!! bolehlah cuba nanti

Anum said...

cantiknya
sangat kreatif

fadh said...

okeh t nk kawen cik fadh tmpah kt akak je ea..huhu

aleen aiden said...

woah..giler nice..hu3

Redbloodsnow said...

lawa lah. sgt creative

Nur Hawa Mohd Zin said...

semalam tgk lampu ni kat saloon...heheh...mmg sgt nice

anaztasias nora aira said...

eh ada link saya. ehhe tq dear. ngah cari idea deko umah ni :)