Friday, July 15, 2011

b2b :: PELAMIN farah AF2 dan Johan

memang cantik...
aku dulu dah tempah nak pakai peLamin macam ni mase kawen...
tapi sebab buat kat umah..so..tak de space yang cukup tuk letak peLamin ni...
terpakse lar aku cancel

BERANGAN..!!! kate jer lar ko tak mampu..!![muwahaha]
kaLau ikut theme kawen aku..
dah kompem ar kan aku nak kan peLamin macam ni..
tapi tu Lar..
kaLau setakat seLera besar tapi bajet ko ciput..
tak payah Lar ko nak berangan lebih sangat hokeh...
baik lah...[angguk2]
aku terime....
eerr... aku suker jugak ngan peLamin aku tu..[sedapkan hati]
ok lar tu..daripada tak de kan....[bersyukur]

hah.. ko tengok lar sendiri pelamin Fara yang sangat sweet nie...
aku suker..!!!




kredit :: OH BULAN!


20 comments:

PinKy MoMMa said...

wah feeling nak bersanding lagi huhu..pelamin ku dulu pun tak grand mcm ni ;p

senyumSOYA said...

cantik!! konsep garden ek..^^!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cntiknya~

InaAchik said...

aku kalo sanding 3 kali lg pon lom tentu dpt nak pelamin gini! huhuuuuu

Cik Muda Sae said...

fuhyoo.....kelas lol..!!

e k i n ♥ y u s r i said...

byk dulu bolehlah cmnie....
huhuhuhu

lebih baik buat mkn je...
kenyang perut setahun
huhuhu

ainthegorgeous said...

woww... cntik gilesss

Linda Yusoff said...

babe..i suka je pelamin u..dr dulu nk tanya sape buat? sampai u change bab bunga tu...

aniswany said...

CANTEK NYAAAA...JELES -.-

puteri ain said...

nice and simple :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah feeling romantic lor pelamin mcm ni seronok sgt

Wanie said...

mak ai, besarnye pelamin die..dah macam stage ape lagi..

dengar cite die nye belanje majlis beratus ribu..huhu..betul ke?

lind said...

erkk tak panas ke tu? dengar kat radio bajet kenduri farah 200 ribu jugak kan

Yan said...

cantiknyaaaa...

CikHaniBhulat said...

cantik nya...nak nikah atas kapal jugak cm dia..eksaited jap

Irda Syahira™ said...

seriously teringin nk pelamin mcm nie! xpla, brangan je dlu. :)

btw, singgahla blog sye yea. :)

http://nurirdasyahira.blogspot.com/

~ NANA ~ said...

kelassss betol la wedding fara ni kn? siap buat atas cruise lg tuh

notti netti said...

nak sanding balik semulalah..guna pelamin cenggini..voley????

♥S@R@♥ said...

memang cantik la pelamin ni..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: sis..negeri sndiri sapa la yg xsyg kan..hehehe...