Thursday, December 08, 2011

Untuk baby...hadiah yang comeL...!!!







minggu lepas..aku ngan Fared terime hadiah besh dari sorang kenaLan[terpakse dirahsiakan atas permintaan]...
hadiah khas untuk baby kiteorang...
kiteorang suker giler..!!


patung Shrek..!!!


DAN



eeeerrr.... kambing biri2..!!!



ADE LAGI TAU



bear Mr Bean PURPLE



DAN JUGAK..


aku tak tau nak panggil ape..
Fared panggiL BEBEAR KENTUT
sebab..bendalah ni ade sound..sound die macam kentut...[laki aku kate]



besar kan...
walaupon mukernyer tak berape nak comel..tapi aku suker shrek ni..

Fared pulak suker kan kambing ni..!!!
kambing biri2 ni pon ade bunyi..
kalau kite tepuk die..nanti bunyi kambing mengembek..
comel..[huhu]



dah siap susun dah kat bilik baby...[yaeyyy..]




p/s :: pagi ni aku ker klinik kesihatan Rawang tuk monthly medical check-up sendiri..dah lame tak drive sendiri..tu pon Fared nak jugak ikutttt temankan walaupon aku tak kasi..sebab die kene gi site..keje banyak..tak yah coti..bukan boleh masuk sekali pon dalam kan.. heheh...



24 comments:

♥ Wina ♥ said...

cutenyeee!

e k i n ♥ y u s r i said...

hahahahaha
comelnye
suke ngan kambing biri2 tue

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..cntiknya hadiah..besar2 lak tu!!

Erina Asmawani said...

weeeee! tomeynye menan..ingatkan kecit..rupenye besarrr..tomey!

Zana Nordin said...

waaaa comelnya..
esp yg kambing tu....

Cik Muda Sae said...

TOMELLLLNYE...TEMUA TEDDY TUH.....

Diana @ bilakukatacinta said...

wahh..baby tak kuar lg.tp hadiah dah bersusun ni aty..kalau baby kuar nt..mau penuh satu rumah ngan hadiah..bestnyer...rezeki baby ni

Rozita said...

bestnya dapat hadiah dah.. belum keluar lagi tu...

aty, nak kambing tu boleh.. comel!

!k@ said...

waah..best2.. baby mesti suka nanti..besar ruoanya anak2 patung tu.. :)

Anum said...

wow bestnya
besar lagi

Liyana Aziz said...

alaaaaaaaa! yanaa nak shrek tu! comelnya kak! semua comel! besar2 pulak tu... untung baby, alhamdulillah..

Tina Othman said...

comel lah kambing tu

luvira said...

biri2 tuh....sukeeeee!!!!!!!!!

cikpingu said...

waaahh comel la shrek 2..hihihi..
seronok la bby nnt... byk mainan die..

Mila Ahmad said...

wah patung2 tu mcm lagi besar dari baby je nanti

Qhaifa Nur said...

banyaknya...
seronok baby nanti, bole pilih nak main mana satu..

.:shura shushi:. said...

Amboi..! Mak bapak suka lebih nie..hihihi

**Sila tinggalkan email dimana-mana entry i =)

Juliet_iRa~" said...

kak!comelnya semua toy tuuuuuuuu!

wahh sekali 4 dpt dr org y sm?hee

bestnyaaa.. :)

ratusiput said...

wah bestnye cantik2 sme patung tu.kompem mahal sebiji.kalau nk bli utk sndiri mau pk 44 kali gak.bila de yg kasi camni mak ai beryukur yg amat...byk lak tu :)

PUAN SUE said...

bestnye..nak jugak...hihi

Yan said...

seronoknya dapat banyak toys.. akak pun jadi suka.

Mama Gee said...

chomelnya bebiri tu....
ni mak budak pun sukee nih.. :)

Peri PiA said...

comei sgt!pengsan

man said...

mana nak cari patung bebiri tu????