Wednesday, January 18, 2012

wordless wednesday :: Putra katak di bilik Baby







kantung katak ni aku beli kat IKEA lame dah...
khas tuk bilik baby...
letak barang2 mainan untuk baby yang aku dah beli...
harga Rm 35.00 [kalau tak silap]
ade 2 jenis..yang katak ni dan badut kaler Pink..

bilik belum siap... lampu dinding ladybug idaman hati belum dibeli lagi..
tetiap minggu ade jer halnyer...balik kampung..kenduri..jemputan dan sebagainyer...
walaupon opis dekat ngan ikea tu..tapi masih tak sempat nak sampai...
balik kerje badan dah letih nak singgah..
lagi2 pulak Fared sekarang asyik gi out stesen dan site..
lagi malas kalau kene pergi sorang..
jadi bilik baby masih lagi pending..
berterabur ngan barang2 die..
biler beli jer..terus letak dalam bilik tu...
tak dikemas lagi..
chinese new year cuti panjang..
tekad tak mo merayap lagi...mahu duduk umah mengemas ape yang patut..
Fared dah janji nak tolong basuh barang baby...yaaaeeeyyy..
hurrrmmm...tetibe rase nak gi ikea...[ngeeeee]








26 comments:

Fariza said...

comelnya. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..cutenya!!!

myaishahhafiz said...

comeinyaa, sya suka baby,
mood tiba2 mcm nak ada baby lg :)

LoVEaQshA said...

hihi cutela ms g ahd tue da tgk tp xteramik plak..
frust sb semngat bkobar2 nk bli lemari bby skli da hbs stok plak,ase cam nak nanges jer tau~huhu

ingat nk g terjahla IKEA blk mgu nie hrp2 adalah..selagi xda lemari xsemngat nk soping bju bby..~ngade lbeh jer nie tau..^__^

LoVEaQshA said...

hihi cutela ms g ahd tue da tgk tp xteramik plak..
frust sb semngat bkobar2 nk bli lemari bby skli da hbs stok plak,ase cam nak nanges jer tau~huhu

ingat nk g terjahla IKEA blk mgu nie hrp2 adalah..selagi xda lemari xsemngat nk soping bju bby..~ngade lbeh jer nie tau..^__^

laskar pelangi said...

wahhh! putera katak betul lah:) siap ada lidah lagi si kata comel nie =)
comel comel =)

Mimy Hamid said...

seronok la baby ko beb..mama dah ready mainan...cute giler

Hunny Kitty said...

hehehe ai pun ada kawan giler katak nih..semua katak!

iizla said...

cute..sure baby terharu nanti!!!

Cikpuan rara said...

hepy nya atyyyy =) suke sgt dgr org siap kan brg baby =)

LoVEaQshA said...

eh dear lau teringin garret popcorn tue kt klcc ngn 1 Utama ada..
br jer bk kt 1 Utama tp xthu floor mn..

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Perghh..lama giler angah x bertandang kat blog yaty.sorry ye.busy la.

Eh..yaty pekne bape bulan..sorry sbb lama dh tak join blog.

angah g ikea tak perasan plak kantung katak nie..klu ada nak beli jugak la utk bilik anak.

Mila Ahmad said...

cumel betul la putera katak tu.

farhana shamsuddin said...

cumelll en katak

Reensyarinie said...

comelnya katak tu...untung baby aty nanti.semua ada..comel2 semua.hehe

kakchik@ella said...

comelnya ... sib baik dah tak da baby. kalau tidak harussss KC pegi beli. hihi.

ReYNa said...

haha.comel!bestnya ada bilik baby.sy takde:(

ratusiput said...

terasa2 mcm nk duduk lak dlm bilik baby tu..sume2 ada..

Nini D.. said...

katak yg comel...

♥ Wina ♥ said...

comelll!

ai pun nk gi Ikea, cari frame cantek² ngeeeee

Adylia Qarissa said...

katak si katak lompat..heheeee..

akak memang suka hijau ey?? :)

nurulfarehah said...

slm
jum click cni http://farihazainal.blogspot.com/2012/01/candid-photo-giveaway.html

ninnah shafawati said...

comelnya...rase cm nk jadi baby balik sb buleh dpt brg2 comel.heheh ;)

QueeN TerataI said...

comey je katak tu... nak cari gakla kat ikea tu.. hehehe

O'gosh said...

comey...tapi x WW pun..banyak jugak celotehnya..hehe

Musliza Hasni said...

salam perkenalan,
br jumpa blog u ni..mmg byk info berguna utk sy..xder idea nak deco umah..nampaknyer arini, keje sy arini bc all info kat blog u ni..hehe..btw, colour dinding kat bilik baby ni sy berkenan la..aper nama wrnanya & gn cat ape?