Thursday, June 07, 2012

tak besh kan kalau tak de tenet...*sigh



Kepale Qaleef dah keras...dah boleh angkat biler aku meniarapkan..
waaahhh..mak nyer teruje...!!! 

aku sebenarnyer nak mintak maap kat korang..
tak sempat singgah blog ko..sedang aku ni bizi body gak nak tau cerite ko..[ngeeee...]
aku tak de tenet sekarang..ni pon aku nompang tenet adik ipau aku kat johor..
mase balik kampung ritu...
yang ko tengok hari2 ade n3 tu..adalah schedule n3..auto publish...
aku dah stand by stock n3 untuk 2-3 minggu siap2..tu jer aku mampu buat..
kang aku tinggalkan ko lelame kang..ko luperkan aku lak...huhu..

ko jangan majuk tau ngan aku..


p/s :: memang tak besh kalau tak de tenet kan...ggggrrrrrrr.....



14 comments:

O'gosh said...

mmg x best...go qaleef go...eh, blog u ada 'malware' la..xle bukak dr google chrome...sila panik..

Mummy GreenyHouse said...

wahh..qaleef dah tegap ye.
kuat leher dia angkat2 dah kepala..
good job qaleef! :)

Ooo..xde tenet? ape terjadi?
bagus aty buat schedule n3 :)
takde la kitorg ternanti2 update dari aty. :p

Riny said...

x nmajuk ehhhh...hehehehe

Mimy Hamid said...

good job baby qaleef...cepat meniarap nanti..weh johor kat ner...enjoy di kg key..jgn lupa beli bugs lock takut nyamuk ketip qaleef

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

laaa.. takpe2, kitorg setia menunggu.

Salam singgah ;)

.:Mama Dhia a.k.a YANA:. said...

kalo tak de tenet, mati kutu rasenyer..hehehe...

Cikpuan rara said...

eh dh ok dh eh blog.smlm rara masuk ada malware.xleh bukak.nk contact x tau cane.hehe

aniswany said...

cepatnya qaleef dh bole meniarap.anak buah anis lambat.. :)

**kami~nak~tawen** said...

qaleef dah menerap...cute2!!!!

alin said...

first time singgah sini.. salam kenal ^_^


Entri terbaru saya..
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/library-di-mata-kanak-kanak.html

~YUN~ said...

Qaleef da kuat!baby boy mmg cpt aty..nti tgkla die nk bergolek plak,hehehe

mia-ina said...

wah qaleef dh meniarap..cepatnya perkembangan ye

as ♥ Leenda said...

aty, blog ada malware..kalau bukak guna chrome mmg tak boleh..

dulu saya pun pernah kena..google, diorg kate kena remove bloglist yang ade malware tu..tp kite tak tau blog mana kan..saya remove semua, pastu masukkan balik..alhamdulillah ok semula..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

comeynya dia... =)