Tuesday, July 10, 2012

semalam aku jual..sekarang dapat free pulak....



hah..kalau kate free laju jer ko kan masuk blog aku...ngeh ngeh ngeh..

eerrr...sori ar ek.. bukan aku nak  bagi free...ni aku yang dapat free...yaaaeeeyyyyy..!!!


tu ar rezki namanyer...
dan untungnyer kenal korang kat sini.... [senyum Garfield]


ingat tak n3 aku pasal stock EBM ritu.. [post]
aku ade cakap kat n3 tu yang aku nak beli botol storage lagi..buat tambah..
botol storage aku tahap kritikal...tak cukup..!!! 
sebab selalu supply melebihi demand...
kate ar anak aku minum 15oz...sepatut nyer ade botol yang di rotate 3 botol kan..
tapi kekadang ade mud aku rajin pump lebih..dapat ar 20 or 30oz..
jadi aku perlukan 2-3 botol lagi tuk hari tu...
kalau hari2 macam tu..so..botol tak ley rotate...
lelagi kalau kat umah cuti...
stock EBM tak kuar [tak hantar ke bs]-tapi aku tetap buat stock..
[gigih aku buat tuk stock bulan pose nanti..kot2 merundum] -mintak di jauhkan..

jadi biler aku cakap nak beli dan tambah botol storage..
ade yang baik hati nak bagi free kat aku...!!! yaeeyyyyyyyy...!!!
eerrrkkk...Alhamdulillah...
mekaseh pada O'gosh -Simply Aku O'gosh sebab sangat murah hati bagi aku free jer botol  storage tu..
since die pon tak guna..jadi memang tepat ar pilihan die nak bagi kat aku...[ngeh ngeh ngeh]
mekaseh dear...!!! ai suker sangat2.....!!!




haaa...aku kalau kate nak bagi free..
memang laju jer aku reply...[muwahahaha]
so..khamis dah dapat...dah abes guna pon jumaat tu...[ngeeee]-tu tanda aku betul2 memanfaatkan nyer
eeeerrrr...aaahhh ko..sebenarnyer ko dah terdesak..*sob sob

 dapat 5 botol storage Spectra-aku tak pernah jumpe jual pon storage ni-
yang aku suker sangat storage ni sebab ley isi sampai 7oz..!! siyes..
yang kat atas tu aku isi dalam 6oz lebih..
tu stock aku pump kat opis hari jumaat tu..dapat ar dalam 21-22oz
tinggal sebotol jer..aku gune hari sabtu..dah abes...
[sebab susu dah sejuk tak mo kuarkan dari esbok..jadi aku bawak masuk botol kosong dalam esbok...*sengal]


aku bukan nak show2 tau...aku cume nak tunjuk botol yang aku dapat jeeerrr..




p/s :: minggu ni jugak..aku ngah tunggu botol storage lagi sampai kat opis..
tapi kali ni aku beli ar...dari kawan blogger jugak..Wawa...
pon dapat murah gilerrrr...!!!
aahh ko nak free jer mane nak datang nyer kan..ngeeee...









27 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah kak..rezeki tu..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rezeki baby :)

Ryn said...

untungla badannnn..hahahhaa

eima said...

caya la mama ... untung qaleef ....

Bazilah (^0^) said...

yeayyy jimat duet hehehe

Anum said...

bestnya
murah rezeki baby

~cahaya~ said...

bestnye..susu banyakkkk...

Cikpuan rara said...

wahhhh heee best nya.hope rara leh jd cm aty nt =) hmm pasal ebm boleh cmpur tu,rara paham yg aty ckp tu.tp ntah lah nurse tu ckp x boleh.kalu dpt sket je mcm rugi je nk simpan kan.

Ardini Humaira said...

bestnye :D

mama ila said...

aty..bestnyer tgk stock EBM awak banyak..ehe..saya punyer cket jerr..

Elly Anaille said...

Bestnyeeeeeeee byk susu!

PUAN SUE said...

Alhamdulillah..rezeki tu

Nana said...

20-30 oz??!
wow banyaknye..murah rezeki anak yer...:D

~ NANA ~ said...

wahhh bestnya! sejak ada baby ni mmg murah rezeki kn? hehe

jaja_NorLiza said...

saya pon suke dapat brg free...ngeh ngeh...

Noli@Ibu Wafa said...

alhmdulillah.. ;)

YanaMIB said...

murah rezeki mama and baby..hihi =)

ctmah said...

banyaknye susu kamu..murah rezeki sungguh ni :D

Halimaton Hanafee said...

tahniah..tahniah sebab dpt free..hehe..bukan senang...

ellynadyra said...

byknya susu dia dpt....aku dulu pakai yang jenis plastik aje kalau botol tak cukup hehehehehehhehe

@YUNID@TI said...

untung lerr...

Erina Asmawani said...

haahla, x pernah jumpa bottle storage spectra ni. Rezeki Qaleef :)

fadillah abdul basir said...

salam kenal...I follow......:D

fadillah abdul basir said...

SALAM KENAL...I FOLLOW...

Hilmirda Daud said...

Samalah macam amy... kalau hari cuti aje gi jalan, jawabnya banyaklah baju nak kena basuh dan lipat. Basuh ok tapi nak lipat tu.. klu dah mcm gunung , bercinta nak lipat.

Adylia Qarissa said...

akak bagi susu badan ey?? baguslaa..patutla bb bum bum bum ;p

Mummy GreenyHouse said...

free mmg best..rezeki :)