Tuesday, December 11, 2012

tang mane yang kate macam penyanyi Imran Ajmain tuh..??




mase pergi white studio photo-shoot ritu [gambar dah siap..yaaeeyyy]

owner die -Laila- sempat pulak tegur kat laki aku sebelum balik..

"awak ni...muke macam penyanyi imran ajmain tu lah...ade kene mengena ker..?? adik beradik ker..?? "

peeerrrghhhhhhh  koooooooo.....

kenape ko tanye laki aku soklan yang akan buat aku rase annoying nanti weeyyiihh..!!!

jeles....??? tak de maknenyerrrrrrrr........

sebab nyer...lepas2 jer dari tu...
biler ade lagu imran ajmain keluar jer kat radio...

"senyap2...lagu orang nih...." -dan buat muker yang aku pon menyampah nak tengok..ngeh ngeh ngeh....


atau...biler tetibe laki aku tu test suara menyanyi...

"amacam sayang....ade macam imran ajmain tak suare orang...?? " -sambil gelak2 annoying.. ciss....




naseb baik lagu imran ajmain ni jarang2 kuar kat radio sekarang...

eeaahh...aku suker gak lagu die yang..."relaku menunggu muuuu...seribu tahun.............." ape dah..aku tak hengat pulak...
tu jer lagu die yang aku tau..
lagi satu lagu selamat ulangtahun sayang tuh.....tu pon layan gak...


ko tak kenal imran ajmain...??...
eeerrrr...aku pon tak hengat sangat muker die...
lawa ker idak ker aku tak tau pulak...

nasib baik gak ar orang tu cakap macam imran ajmain...
kalau cakap macam aaron aziz....haaaa ko....*pengsan...

dah muker die jer sekarang yang kuar..
aku matik kering nanti dok dengar laki aku soh tengok 'dia' belakon kang...ngeh ngeh ngeh....


laki aku jawap kat puan Laila tu.. "bukan adik beradik..saye sepupu dia..tu muker lebih kurang jer.."

nak pulak si Laila tu percaye...!!!

pitam aku....




ko tengok....ade ruper imran ajmain ker si fared nih..??




p/s :: rindu lah kat 'imran ajmain' aku ni...sekarang die kat site terengganu..2  minggu baru balik..tak per....relaku menunggu muuuuuuu....seribu tahun lama lagi....lalalalala.......




32 comments:

fifi tiez said...

Hahaha...yang x tahannya..boleh plak laila tu percaya..adoila..

Anum said...

ingat yang badut tadi
hehe
gurau2 sis

mama ila said...

aisehhh..pasni mesti selalu dgr lagu imran ajmain nie..kehkeh

Ros Anis Rusli said...

hahahha..klakar r aty lirik kt bwh tu..lomantik pun ada..hehe

PUAN SUE said...

su pulak klu pi mane org ckp laki su mcm imam muda..haihh..kembang idung die..hahha

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. tgk muka suami akk mcm si shapit versi rmbut pendek lak..hihi.

Siti Haslinda Sadiken said...

aty..ada iras2 la sket..hehehhe ;)

cik fadh said...

huhuhu...ade skit iras2 imran ajmain la kak..hehe

YanaUjang said...

Ehehh laki ai plak org duk ckp mcm rupa arwah faizal tu...xingat lak Nama Penuh dia apa...hee merasa la kejap jp binik retis...kahkah *pitam!* =P

Norazura Mohd Rahim said...

Tak sabo nk tgk gmbo...

Chekgu Azrine said...

lawak la u sis..hehe

Zulyati MohdNorAli said...

Hehehe...
Lawak citer ko hari ni atie...
Kimsalam imran ajmain ekkk...

puan.mila said...

patut bangga tu kak muka asben mcm artis..heheh

cikpingu said...

kherlas ko imran ajmain..

Syima Syaz said...

ada gak sikit2...tp saya pun igt2 lupa muka imran ajmail tu

Mama Likha said...

hahaha bukan badut ! aty ni gak eh !
haaa tgkk.. imran ajmain jgk yg dirindui disebut2 nya hihi...


imran ajmain rasanya lg tough kan body dia hihiih

ciNDerella stRikEr said...

waahh...imran ajmain tuh. ehem...

MizzTina said...

hahaha..mula perasan dh..

Nor Suhaiza said...

imran ajmain ? ? ?
tau lgu die je...
rupe die xpnh nengok..
hik3...

With Julia said...

perghhh...dasat si linda tuh iyer kakkaka...berani puji depan isteri org tuh...kalo i lah..jeless you hahahha

Mommy_Cha said...

ade ler iras sikit aty...kihkih!
pasni leh bubuh nama baby imran ajmain pulop..kihkihkih!
kemslm si kenit qaleef tu...dah makin bam-bam-bam...

FITRYNA ◕‿◕ said...

Sys, best la blog
Da follow pun, jangan lupa visit mine yea :P

www.onlinediaryfitryna.blogspot.com

eima said...

ade iras sikit tang bolat tu kot .....

~ NANA ~ said...

a'ah la bila sebut baru rasa macam ada iras2 sket...hehe...wahhh bangga gitu dpt laki muka artis ;)

saza said...

alamak x berapa nk apal muka imran ajmaiin tu(btul ke eja)..hehe..tp okla tu laki ko artisss tu..haha

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

haah la mmg ade iras2..hikk
salam kenal..dh follow sini..

shazrina said...

ermm ade iras ler ..padan ler laila tu percaye ...hihi jalan jalan sini ye :)

yUmIe said...

haha tang janggut.i'm sure!

antalya said...

rupa imran ajmain xde tp kalo kata rupa qaleef iman ye mmg ada hahaha

izfanora said...

hahaha.. laila percaya bulat2.. lawak je..

next entry wat perbandingan muka farid dgn imran tau.. :P

Fiza Rahman said...

Phweitttt...isteri retis tu..hahaha...

Ada iras2 lah.

Diana said...

Takpe lah rupa camne kan...?
Asalkan tetap hensem di mata isterinya... tak gitu Ati...?

Lama menyepi....tiap2 hari menunggu entry baru... bercuti bersama suami dan qhalif comel yer...?