Friday, April 05, 2013

mengantuk punya pasal...sanggup lepas kan kesukaan...



pagi2 lepas breakfast dah teruja nak bawak qaleef swimming kat resort tu..
private pool kat resort ni besar..!! dan menarik..
bau klorin pon tak kuat sangat macam aku bawak qaleef gi swimming kat shah alam selalu tu...

yang besh lagi kat sini..sebab tak perlu pon pakai swimming wear tuh..
untuk aku lar kire nyer..
kire boleh lah pakai baju ape2 pon..
tapi aku tak mandi mase ni..
aku hanye temankan qaleef jer..

towel semua dia siap kan..
cuma kalau nak amik pelampung sewa 5 hengget..
tak perlu pon sebab pool kanak2 air cetek giler..
qaleef nak berenang ape nyer kalau air setakat paras buku lali dia..
jadi tak amik...




qaleef jer pakai seluar renang beli kat PD lama dah..


nampak muka teruja macam tak sabar nak terjun tiruk kan..

tapi ko nampak tak muka die yang masam tu..
tu...ada tanya nyer...haaaa..nanti aku cerite..


oooppsss.. sebab qaleef dah kurus..jadi seluar terlondeh seksi yooww..


betul kan dulu..kang masuk dalam air terus cabut nampak angry bird...oouuccchhh...



pool kanak2..air cetek..
tak de nafsu aku nak mandi sama..




ko tengok dak qaleef dok melekat jer kat aku...!!
cuber gak aku lepas kan..tapi cepat2 die datang peluk kaki mak nyer macam mak nyer ni nak tinggal kan die
geram hokeh mase ni..!!


sebab...qaleef mengantuk..!!
memang time die tidor mase ni..
tu ko tengok muker die yang muncung lagi ketat tuh...
waktu kat pool ni..gambar2 die langsung takde senyum..hadeeyyhh...


sebab tengok qaleef tak de mood..
makpak nyer pon hilang mud jugak..
terus bawak naik..



tapi biler dah naik...qaleef dok tarik2 tangan aku nak masuk kolam balik...
tu ko tengok...die pandai sekarang tarik2 tangan baju seluar aku ker kalau nak ajak gi mane2...


jadi main tepi2 jer lah... celup jari jer ko qaleef ooii....

rugi betul...
poon besh macam ni...tak nak main..
layan kan sangat mengantuk nyer tuh..
ikut sape nih...?? eeaarrrr.......hurrrmmm.....uhukkss...



cube lagi sekali bawak ke tengah main air pancut tuh..
tapi qaleef tetap tak nak...
die peluk kaki mak nyer ni kuat2...gggrrrr...


apedaaa qaleef ni...
selalu kalau nampak air kemain sakan macam orang tak pernah jumpe air..
tapi kali ni....haram die nak heran ngan tu semua..
hebat baik lah...mesti dah terbayang2 bantal ngan katil agak nye dia mase tuh....ngeeee...

sebijik ngikut aku -sentap-


sudah nya...tak sampai 15 minit...terus bawak naik..
haaaiihh...rugi sungguh awak qaleef..

kalau ar awak boleh memahami dan ingat semua ni..
mesti lepas hilang mengantuk awak rase nyesal tak sudah..

mak nyer lelebey....ko pon sama jugak..tak nak mandi pool tuh..
alaaa...aku dah biasa semua ni..
memang tak heran sangat la kannnnn....
tak kose aku nak berlenjun2...






ni dari atas kolam..
jalan nak masuk ke resort..
luas kannnnnnnnnn....!!
yang belah2 sini tu tuk orang dewasa...dalam nye cecah 10 kaki..

yang hujung tu tuk kanak2..
1 kaki pon tak sampai....
jauh ko tengok aku pusing..tapi qaleef tak teruje pon...sob sob..



balik bilik..mandi lagi sekali..terus cranky ajak mak nyer naik katil nak ngempeng.....










19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,comel je dia.. sonok main air ya..

Puteri Satu said...

akak tengok Qaleef tu dah besor dari maknyer dah..hehhee... apapun tengok gelagat Qaleef teringat gelagat anak bujang akak masa sebaya qaleef semua benda takut... takut tapi mahu..hehhee.. budak2 tengah nak explore memang cenggitu...kan...

Baiduri said...

alahai..klu xngantuk konpem sejam@ 2 jam gak qaleef main air agknye.. layan tdo dlu la..hehe

antalya said...

apa la qaleef ni rugi tau. bkn senang awk nk dpt peluang mandi pool camtu tau.jauh2 dtg sebok nk tido eh.haihhh anak saper la tu yer kikiki

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rugi lah Qaleef, hehee..
Qaleef ni hensem lah, muka abang2 je

ettyzukhair said...

ok maknye mmg xsesuai lgsg pakai bju cun melecun tu buat teman anak mandi..hehe..etty dh 2,3x kena halau dr pool sbb pakai tshirt je..huwaa..sadis betul..so last week kirim SIL beli baju mandi muslimah kat indon murah2..sekali smpi kat tgn size paling besau kononnye tp idokler teman muat..menggemuk kan skrg..huwaaa..beli kat sini jelah nnt lps kurus huhu..(boleh kurus ke???)huhu

saza said...

hehe..comel je..selalu budak2 kena air ni semangat je walaupon ngntuk..memang ikut keturunan jugak ehh..kikik

Shakina Farhan said...

aaaaaaaaaaaaa...xsabarnye nk tggu shahadah bleh berjalan gi pool mcm ni..:D..sexy noe die..hehe..

Allene said...

huhuhu.. klu hafidh tak nak naik tu.... =D

SweetLikeWhat said...

hihi..samalah dengan hannah tuh..kalau nak tido ape pun die tak peduli..haihh..

ifa said...

Ensem boi la qaleed ni.jd nantu untie nak?

With Julia said...

kurus yee laaa mama si Qaleef nih hehhe...comel Qaleef mandi kolam...besar lak tuh kolam yeyyy

Liyana said...

Awww dh bujang sgt la qaleef ni...xsbr nk tgu anak pandai jalan..hihi

Hana Radzi said...

besar dah qaleef ye...lama tak jenguk sini..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nmpak ontot cikit..huhu.. berap umur qaleef ne kak.. baya ank saya ka?? setahun

cha said...

kurusnya u aty. hot mommy hihi bukan tgk qaleef tgk mommy plak :p

D'lla said...

nk ajak maknye bergolek dlm air sama tu..hehe..

Hana Soffelia said...

Tak ada mood sebab mengantuk tu.. kalau tak mesti sakan qaleef main air kan?

Selama silent reader je kat blog aty ni, rasa nak komen lak bila tgk aty slim melim. huwaaaa mak jeless ok! hehe

m@m@yAyA said...

wah beshmya qaleef g mdi pool~

alolo muka masam jer,ngtuk eh..