Wednesday, June 12, 2013

shopping IKEA 25 jam dari tengah malam ke pagi..!!



ko dah kenape aty hooii....sawan IKEA eh..??

ko tau kan IKEA bukak 25 jam lagi pada 14-15 June ni..
dari pukul 12 tgh malam sampai kol 7 pagi...!!
kire waktu tu..ko ley dapat barang2 terpilih ngan harga yang murah...
tapi..ni untuk IKEA FAMILY jer...
maknenyer yang ade kad tuh...

kalu ko gigih lagi kental nak gi nyopink tengah2 malam...
aku rase..menarik gak kalau dapat gi IKEA ni kannnnnn....

aku...?? eeerrr.....tak tau lagi..
tengok mud...atau ayat paling tepat tengok laki aku nyer mud dulu...ngeh ngeh ngeh...

eeaahh...meatball yang ko dok heboh sedap sangat tu..
waktu tu ponnnn dapat murah tau....Rm 5 hengget instead of harga biasa Rm 10 hengget [kalau tak silap]










aku dah tengok dah...
banyak gak barang2 menarik die bagi offer besh..
tapi ade sesetengah item terhad 2 ketul jer tuk seorang...
jadi..kalau ko rase2 nak beli banyak..ko bawak ar geng pakat beli sorang sikit...ngeh ngeh ngeh.

okeh..tu jer...
sajer2 nak bagitau korang..
kot ko pon suker nau nak meng-kayakan IKEA ni macam aku kaaannnn.....miahahaha...




p/s :: ritu shopink buku tengah malam sanggup....ni kan pulak kate nak soh shopink kat IKEA tu...uhukkss..






16 comments:

Gieyana said...

Aq pong suka nmun jauhnyaaa...:p

Cik Puan Rara said...

hahahaha gila lah ikea ni.

Ema Minami said...

arghhhh!! tq for da info aty!!..kekeke... br minggu lps menggila sopim di ikea..mggu ni nak kena p lagi ke...*histeria laki klo cmni*..haha

missayu said...

dpt gak email,n ah bgtau husband..tengok la mcmane..huhuhu...dulu big bad wolf gigih bawak Nia pagi buta time tido...rasanya ikea ni dekat je dgn rumah,tinggi chance nak pegi tu....

Nur Zulya said...

wowwwwww!!!
itu je mampu komen.ahaha

Bazilah (^0^) said...

mcm best. tapinye bukan family member la plak huhu

~ NANA ~ said...

bestnya tapi i xde family member card la pulak...hihi

zaza said...

wow.. tapi saya takde kad ikea. sedihh.

Chekgu Azrine said...

sayangnya hubs tak suka ikea.

ctmah said...

i pun takde gak =(
terujanya tgk besta boas tv storage cabinet tuuu

IeRA said...

tak berpeluang nak gi...huhuhu

Mimy Hamid said...

alaaa no money no talk..errr tetiba

ettyzukhair said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa..kunci umah xdpt lg..cne nak join aty gi ikea..hukhuk..

Rina Bahari said...

wow bestnya ....tp tak da kad ikea...sob..sob..sob..

izyan zulkiply said...

hai kak, rindu nk dgr akk celoteh ..seronok..! x pnh rasa meat ball tu, hari tu g rmii sgt org, malas nk berebut2, tapi shoping kat ikea mmg best lg2 klu time org keje hehehe..lapaanngggg...

najihah sahami said...

macam bestttttt..tp hanya mampu tengok dari kejauhan. haha. happy shopping!