Friday, August 16, 2013

beraya dengan blogger :: rumah Blogger Yongnana



tahun lepas...ade 2-3 kerat jer umah blogger aku beraya..
mase tu baru2 nak kenal..
tahun ni..hamek ko..tu kat fb geng gojer..dah bersusun jadual nak beraye sakan masing2 ko..pheewww...
pack hoooiii...packkk...!!

balik2 beraya dari kampung...
ingatkan tunggu hujung minggu baru nak start enjin balik..
takde maknenyer....
raya ker-6 aku dah sibuk nak beraya umah orang...uhuhukss..
umah blogger pertama yang aku redah...umah kuarge blogger Yongnana..
aku gi beraya umah die malam raye hari Selasa ritu...
malam hoiii...sebab siangnyer laki aku keje..siap gi site kat PD lagi..
tapi mengenangkan si Yong ni nak balik labuan dah khamis semalam [dah balik pon]
jadi..pergi gak ar..nak tunggu jumpe lagi tu kalau tak pergi..
tak tau ar biler pulak kan...
selalu borak2 dalam blog dalam fb jer...
kali ni ape salah nyer menziarah sambil berkenal2 rapat pulak kan..
ah ko..bukan ko tak tau aku ni memang kaki berjalan pulak kaaaannn...lalala...


haaaa...bukan aku jer taw..pakat2 ngan member blog lain Ekin yang baru balik dari johor siang tu...dan Mimy yang baru balik dari ganu hari sebelum tuh....


dari kiri :: tuan rumah Yongnana - Ekin Yusri - Aiswarya Rai [ciss] - Mimy hamid
itu budak bujang 3 orang sibuk tengok cartoon network


eeaaahh...tu atas gambar last sebenarnyer....dah nak balik dah...
aku sampai dulu saing Ekin..
tengah makan baru Mimy sampai...





sebab aidi dah biasa tidor awal..jadi..malam tu die cranky sikit...ngantuk..
biasa ar bebudak kan..sampai mase nak tidor gitu lah gaye nyer..
kesian ngajak mama die tidor tuh...


oohh aidi manja hokeh...manje ngan aku jugak..
aku sampai2 jer dah tarik2 tangan ngajak teman die keluar..
pastu..biler nanges2 nak aku dukung die...heheh...
nak balik tu pon..die ikut aku keluar pegang tangan aku...!! hahaha...comel betul la kamu ni Aidi..



sebelum balik sesi salam2 duit raya...ngeeee....
siap dapat dari Ekin dan Mimy jugak..
eerrr..hagak2 kalau datang raye umah derang dapat lagi tak..muwahahaha....





okeh..next esok nyer...aku beraye ngan jiran2 dan Blogger Pinky Momma Nadia...
tu aku up entry lain lak...
Nad tu dah nak beranak sangat dah tu..
bek lah kiteorang raye siap2...hahaha....





13 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

huhu seronoknya !

PinKy MoMMa said...

tolonglaaahhh touch up muka ai 360 hahaha..malu tauuuu..haishh x semenggah jer rasanyer ;p

as ♥ Leenda said...

jeles.okbai..

Chekgu Azrine said...

Meriahnya!!

yUmiE AzuRa said...

kempunan nk jmpe yong..best2..huhu

ayahmamilisa said...

wah seronoknye raya beramai2..
cantek muke aty..nampak flawless sangat :)

Rosniena said...

aktiviti yang sihat

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Aty cun oh tgk dpn dpn.muka licin mcm retis.lupa nak tanya apa rahsia.hehe.btw thanks aty sudi dtg umah. =)

Diana said...

Bestnyer....jom la beraya batu caves lak...jemput2..
Selamat hari raya atie...

Ayu azmir said...

Wahhh meriah...

Anak Lebah Comot said...

Fuhh..meriah sakan....bace jer pon dah jeles tau...

jaja_NorLiza said...

Ermmm..bila nak raya umah akak ni...hehe..
Nak gi raya umah aty gak! Phew!

mrs kayrul said...

best2 nengok