Monday, September 02, 2013

seruan 'mood' ber-blog....



update aty ooii....update.....

haaiihh....

update haku kate...!!

...............................



mud nak ber-blog tak ada..??!! hape kaaaaaahhhhh........

jumaat ritu update tak..??
update kann...oohh...teaser jer.....
 boleh lah..dari takde...kahkahkah....

aku baru jer dalam dunia blog nih..
baru nak masuk 5 tahun....kot.....
kire baru lah tu kaaaannnn.....
seingat aku....jarang sangat aku 'tinggal' kan blog ni lelame..
okehh...setakat tinggal 3-4 hari tu...aku tak nak amik kire...ngeh ngengeh....
maksud aku..tinggal lame gileerrrr....
macam....lebih 2 minggu....hurrrmmm....
fes time kalau aku tak silap....
lepas aku kawen...
orang kate..standed mase tu lepas kawen jer..blog terus sunyi...
ramai kawan2 satu group kawen2 ni..sunyi sepi pas kawen...

aku pon sunyik lama mase tuh...
tapi bukan pasal takde bende menarik selain kawen nak diceritakan..
tapi sebab mase tu..aku pindah ngikut laki kate ko..
umah takde access internet hoooiii mase tuh...!! sobsobssss....
sampai ar..aku pindah ke rawang....
nak 2-3 bulan lepas kawen tu blog macam karaaaaammm...
sampai ar laki aku belikan broadband...
baru ar aku aktif balik...
sampai ar sekarang...

eaaahh...'aku bukan bidadari' ni bukan name asal blog aku tau...
dulu2...nama blog aku ni 'seperti coklat'....hahahaha...
konon manis seperti coklat kate ko...cerite nak kawen mase tuh...kahkahkah....

eeaaarr..kenape aku gelak pulak nih....ngeeeee...

lepas dari tu....aku rase..ade gak ar beberape kali aku senyap...
tak ingat pulak pasal ape...
tapi yang paling terbaru...hampir 2 bulan blog aku tenggelam timbul...
setakat seminggu 1-2 entry jer aku up...
mase mak aku sakit ritu...

haaa..sekarang..tetibe aku terpikir bende tu pulak....
biler tetibe.....
aku takde mud nak update blog...!!

ku seru-seru mud...
datang laaahhh.....
dataaaaaaaangggg laaaaaahhhhh......


p/s :: macam ko kesah pulak kaaaaaaannnnn........uhuks uhukksss...






11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

Baiduri said...

Erk..nk join gak mnyeru mud... Datanngggggggggg laaaaaaaa wahai muddd...... Tiap2 hari duk bace blog org, tp blog sndiri snyi sepi.......waaaaaa

Fizah said...

mmg kadang dtg angin malas tu kennn...biasa terjadi tu pd sy...hihi

mOoN said...

memang selalunya nak update ni ikut mood kan.. hehehe

fifi said...

Sy pun dah malas nak update sekarang kak...

khairiah said...

sy mmg x update sgt blog...tp sy kesah klu aty x update,sbb ari2 sy akn bukak blog aty dlu heeee

eima said...

hahahah mcm2 la ko ni ... lawak

Cik Puan Rara said...

mmg cm tu aty~ nt lama lama dye dtg sendiri.hehehe

Asma said...

Kadang2 banyak je idea tapi bila nak up entry je terus hilang idea yg mencurah2 tu..tapi kalo aty tak update cam pelik plak..sibuk raya kot

miazara ina said...

blog aty ni wp mia jrg comment..tp mia wjb singgah masuk baca & tatap gmbr...

hazlina azmi said...

keep blogging dear.....happy family,blogwalking..jemput ke blog saya dan bertukar2 link..;)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/