Friday, November 01, 2013

PERASMIAN BLOGSHOP PINK GARAGE


Bismillahirahmanirahim....

alhamdulillah....
segala puji bagi Allah...
di hari Jumaat yang mulia ni...pada 1 November 2013..[011113]
berbesar hati nak announce pada semua akan perasmian blogshop on9 PINKgarage SHOP...




[klik untuk ke link blog]




eceaceaceaaaaaa.......
feeling YB nampaaaaakkk...ngehngehngeh....

ni sebenarnye nak ajak korang ramai2...
semua..tak kire blogger atau pembaca..silent reader ker..stalker ker...eeaahh..?? hahaha
mey bagi sokongan kat BLOGSHOP PINKgarage aku nih...
iyeeerr...aku punyer.....akuuuuuu yang punyeeeeerrrr.....muwahahahaahaha...
eearrrkkkkk.....

baru nak 'hidup' dah gelak besar ko kaaaann....pfftt...
ape pon tak boleh ar ko ni...

ade yang dah tau...dan bagi sokongan..
terima kasih sangat aku ucapkan...
teruskan lah sokongan korang tu kat aku walaupon korang tak 'shoping' kat situ...ngeeee...
yang tak tau..dan baru tau ni...
jom ramai2 bagi sokongan...follow blog tersebut...
Like page FB PINKgarage tu dan share ngan kawan2 yang lain...

PINKgarage tu menjual segala ape yang aku rase nak jual....huhu
eearr....
sebenarnye more pada education learning toys macam WOODEN TOYS dan FLASH CARD...
dan ada lah jugak barang2 menan lain tuk baby dan jugak bebudak...
korang kalau nak cadangkan menan ape yang korang nak pon boleh....
kalau dapat permintaan ramai..aku akan usahakan..insyaa Allah...

KENAPA PINKgarage..??
eerr..tak commercial yer...?? uhuukkss..sampai hati ko...hahahaha

sebenarnyer...PINKgarage ni dah lama wujud...
dah 3 tahun dah....
tapi sebelum ni kat PINKgarage hanyer khusus tuk perkahwinan..
macam dekorasi bilik pengantin...gubahan bunga dan jugak hantaran...
sekarang masih lagi menerima tempahan hantaran..
tapi dah tak gigih macam dulu...
tengok masa dan kesempatan baru aku akan terima..

dan..sebab aku sayangkan nama PINKgarage ni..
aku terus kan jugak guna nama ni walaupon tuk jual barang menan..!!!
siap dafar SSM hokeh.....
sekarang slowly aku cube built up...bukak akaun khas...dan sebagai nya...
semoga dipermudahkan segala....insyaa Allah.

tapi...aku perlukan jasa baik korang semua tuk terus menyokong aku dari belakang..
eeaahh..dari tepi ker kiri ker kanan ker...tak kesaaaaahhh.....
janji korang ada sentiasa yer....

iyeeerrr...korang semua pembaca blog akubukanbidadari ni....
macamane korang sentiasa ada kat blog ABB ni..
aku nak korang pon sudi menyokong PINK garage jugak...

so...jom singgah PINKgarage sekarang sebagai tanda sokongan korang semua....

dan jangan lupa LIKE kat SINI jugak yer...


timekaseh korang semua...
peluk ketat2 sebagai tanda sayang aku kat korang....
eeaahh..yang pompuan2 aje taw.....



notatanganaty::rase nak buat contest...ngah pikir idea menarik... :)




23 comments:

fazianbatrisyia said...

tahniah. semoga sukses & maju. bestnya...kalau sy nk jual apa ek?

Adein Kushairi said...

tahniah sis.. apa ade pada nama kan..? yg penting kualiti n servis tiptop.. mana pegi pun org carik...

okiez... dah puji melambung.. sila bg hadiah free cepat..

hahahaha... (nak gelak mcm sis jugak)

cik hani said...

tahniah aty.
selamat maju jaya

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum dan selamat pagi

Siti Khadijah said...

assalam..aty, sy sokong awak...semoga berjaya dlm biz ni oke

ameris said...

100% berdiri si sisi aty kiri kanan depan blkg. kalu ada pape berkaitan ssm sila roger okeh!!

DYatie said...

All the best!!! Akan sentiasa sokong Aty!

*tak boleh jenguk selalu nanti meroyan nak setiap satu. dah la arissa ganas hampir sumer wooden beli kt aty dia musnah kn. HAHAHA.

MamaSarahAirisDania said...

dah beli apple learning holy quran tu last month dgn aty, ank2 suka sangat, asek duk ulang2 jek sampai abes betri...kihkihkih

erin said...

congrats n goodluck aty, semoga rezeki melimpah ruah dan business aty maju, i'allah

mama leen said...

tahniah aty.. semoga suksesssss

Puan Simply Syeeda said...

best best best!

e k i n ♥ y u s r i said...

dah masuk dlm bloglist shopping
hehe

eima said...

o0o ko punya ek tu ..ptt la asek ade entry flash card ade link ..hihi

good luck dear

Nadt said...

Congratz n good luck! I support u aty! Thumbs up!

Fiza Rahman said...

Dah like. Tahniah aty. Smoga Pink garrage bertambah maju ☺☺

MyCherita said...

tahniah... selmat berblogging...

kalu rajin singgah blog saya.. terima kasih...

http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/ganjaran-apabila-melayari-internet.html

Chekgu Azrine said...

dah follow kat blog
dah liked kat fb..
good luck ye sis on ur bisnes

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tahniah Aty!.
Moga terus sukses!.
Nanti jap lg I gi follow.. (walaupun I takde baby kecik, sekadar cuci2 mata kat situ je boleh kan?).

SSfatihah said...

Tahniah and Good luck sis!

Azim Aris said...

mg maju jaya ya
Tak Mungkin Benar

Azim Aris

Darah Mengaum

nurul izayani said...

Gud luck aty!

!k@ said...

Tahniah aty..ika tumpang seronok...all the best utk bisness aty.. :-)

mrs kayrul said...

tahniah aty....