Tuesday, December 10, 2013

oufit qaleef dari Khasyi Baby Store



aku memang suker pakaikan anak aku smart2...
lelagi kalau gi majlis ker..function ker..
mesti nak gak ber-formal2....ikut majlis..
kalau rase perlu pakai kemeja...
aku pakai kan ajer....

macam bagus jer mak ko kan...muwahahahah...

biar ar..aku suker tengok...

bukan anak aku jer..
anak orang pon sama gak..
rase comel jer..rase kacak jer..rase stylo jer...






ni outfit qaleef masa gi dinner [blogger event] kat Flora Terrace at Hampshire Place minggu lepas

Baju kemeja dan seluar slack di sponsor oleh :: Khasyi Baby Store

korang kalau nak dapatkan pilihan2 baju seluar tuk anak yang menarik macam outfit qaleef pakai ni
yang kualiti nye baik..yang smart...atau yang comel2...
korang ley dapatkan dari Khasyi Baby Store
dengan harga yang sanagt meanarik dan berpatutan..
dan pilihan yang bermacam2...
dari baju jalan..baju tidur...baju baby gurl..baby boy..rompers..jumper...just name it..!!
kalau nak tengok lebih lagi..
ley terjah FB Khasyi Baby Store
dan jangan luper LIKE yer...



aku suka kan seluar slack ni..
kemas...dan material selesa..
dalam nyer ada lapisan cotton..
yang penting...tak 'berat' tuk qaleef pakai..
maksudnyer..mudah tuk die bergerak...tak rimas...dan tak panas...
dan jugak...cantiiiikkk...!!!



dan lagi..kat Khasyi Baby Store bukan jer jual pakaian..
tapi macam2 barang keperluan tuk anak jugak..
so..ape lagi...jom ar terjah....
tengok2 barang besh tuk anak...



notatanganaty :: suka membeli untuk anak...

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

nurul husna said...

betul tu kak...bila dah ada anak ni suka gayakan dia...lagi2 bila lelaki..husna suka pakaikan irfan kemeja...nampak smart

msredcheesecake said...

semua mak rasanya suka anak sentiasa handsome n cun....hheee...

fifi said...

Amboi anak bujang ni..kemain lagi bergaya sakan ye..

Mimie_Zatun said...

hensemnyer..
tomei tomei..

Mommy_Cha said...

wah segaknye si qaleef ni aty.
dari dulu suka tgk qaleef berkemeja.
tapi mikha takbley kang mula dia panas.
jenuh mama dia nak kasi anak stylo.
tapi anak suka nau tergaruk2 kalo panas.
hadoi spoil ah!
akhirnya t-shirt jugak ku sarung.
sobss :(

Rizziela said...

smart sangat

suka tengok anak2 nampak cantik & smart ajer kan

Rizziela said...

smart sangat

suka tengok anak2 nampak cantik & smart ajer kan

TelingaBulat said...

alalal da ensem da dieee

Chekgu Azrine said...

Akk pun suka smart2kan ank tp when it comes to boy..cm tu jela kan gayanya..klu ada bb girl..wahhhh..bestnya sopink bju bb girl..haha

Wawa Yusoff said...

handsome boy!

ily♥ said...

smart nye!! handsome boy!!