Tuesday, December 10, 2013

JUALAN GUDANG HYTEX 13-15 DECEMBER 2013-




-DI RAWANG-

TENGOK TEMPAT..TARIKH DAN MASA TU BETUL2 YER..
jangan ade email aku lagi tanyer biler dan kat mana..ngeeee...




14 comments:

TelingaBulat said...

best nye..untungla sape yg berdekatan

Nurzakiah Hanum said...

serbu :)

cahaya nur said...

tq bg info..bleh g beli baju anak2 buah :-)

cahaya nur said...
This comment has been removed by the author.
Nory Zoulkefle said...

bestnya...tapi jauh plak dari rumah...adehhh...

::NureeN:: said...

jauh la plak, klau dekat dh lama serbuuu

e k i n ♥ y u s r i said...

kene pegi nie
adeh

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis kat sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

NinaAz said...

Alaa. Kat kelantan lagi time ni

nurul husna said...

best2..mesti pergi ni...

Chekgu Azrine said...

Aloh..jauhla..huhu..tggu derang bt dekat2 lg..hri tu dah g dah yg kt gombak

Fiza Rahman said...

Klo balik umah mak mertua kat rawang, blh lah terjah ni.

CikPuanHaLia said...

Dah lamaaa rasanya x g expo atau jualan gudang mcm ji.huhuhu

rini.borhan said...

biasenye bape rate harga baju kat sini eak.. pergi yang baby kiko haritu kecewa tak dapat byk pon sbb byk saiz besar dan tak byk pilihan betul2 nak habiskan stok punya rupa baju.