Monday, February 03, 2014

EPHYRA :: dari pengguna tegar dah jadi DEALER



kisah aku dah Ephyra..
bersambung2....dan sangat panjang jodohnya...
dari sponsor...lepas tu beli sendiri..
lepas tu...jadi dropship..
sekarang dah jadi dealer..!!!!


ohoooii...dah banyak sangat ker masa lapang ko sampai tetibe nak jadi dealer..!!!

aku rasa... ape yang aku buat sekarang ni pon..
dah buat aku sesak napas..
terlalu banyak bende nak pikir dan buat..
kekadang rase overloaded dah..
tetibe jadi dealer...

kang tak pasal ada orang cakap aku tamak pulak kang..
kahkahkah...
tamak kebende nya..
tu dinama kan rejeki...
usaha lebih...insyaa Allah akan dapat lebih..
dan kekadang datang tanpa aku pikir..dan sangka...

bila ramai orang order dari aku sebelum2 ni [4-5 bulan lepas]
pengasas ephyra offer aku tuk jadi agent dropship..
so..aku boleh tolong korang..pembeli2 yang berminat..
boleh beli ngan harga muraaaaaaahh....
okeh..murah sikit lah dari harga pasaran..
harga kasih sayang kawan2 kekdah nya aku boleh kasi korang kan...

tak sampai sebulan jadi agent dropship..
aku naik pangkat jadi dealer terus...
waaahhh...naik pangkat ko kan...lalalala...

tu semua sebab tempahan semakin banyak...alhamdulillah...
aku sendiri tak sangka..



ni pengasas produk EPHYRA - Kak Amiza yang sangat humble -
selalu borak2 gosip2 on call selama 6 bulan..
baru dapat jumpa..

tetibe gi opis oceanlife ko pulak kan aty...rajin nau..
kebetulan aku ade kerje luar..dekat2 situ..
jadi...boleh lah amik EPHYRA ni sendiri..
selebih nya..nak jumpe 'majikan' aku ni kan..tak pernah jumpa..
kak Amiza...ngan staff2 oceanlife miss Fiza yang selalu lemah lembut jer melayan aku sebelum2 ni...

dah tetibe...kak Amiza terus offer jadi dealer..
alhamdulillah...di permudahkan dan di murahkan rezki..
giler ko tak suka...
boleh lah aku bagi korang harga kasih sayang lebih sikit kaaaann....




jadi sekarang...bertambah stock barang kat umah aku..
penuh bertingkek-tingkek dah rak aku ngan kotak2 ephyra ni..
biru hijau mate hitam ku....ngehngehngeh....
tak cukup ngan barang2 aku jual...
bertambah ngan order produk Ephyra yang tak pernah putus...


alhamdulillah...
sebab aku sindiri minum produk terbaik EPHYRA ni..
jadi tak de masalah tuk aku bagitau korang jugak tentang kebaikan produk ni...
aku sendiri dapat rasa perubahan sangat ketara pada diri aku...
yang pasti perubahan2 positif...dan baik..

aku dah cerite dah kat korang sebelum ni...
testimoni aku sendiri..
nanti2 next time..aku akan share testimoni pengguna lain..
dari satu kotak..
ramai yang sambung lagi dengan kotak kedua dan seterus nya..
tu tandanya..derang nampak kesan nya tuk jangkamasa pendek..
dan nak terus kan untuk jangkamasa panjang...


korang kalau nak tau segala nya tentang EPHYRA...
boleh baca kat SINI...insyaa Allah boleh dapat jawapan..
kalau tak puas hati...nak tau lagi..
boleh email atau wassap aku terus...





sekarang korang boleh order direct jer dari aku...
YANG PASTI KORANG BOLEH DAPAT HARGA YANG JAUH LEBIH MURAH berbanding harga pasaran
[harga pasaran RM 198]

boleh ar email atau wassap aku [kat bawah entry]



setiap pembelian akan dapat satu pack premium [30 sachets]
1 botol 'shaker' ephyra
dan satu bag kitar semua Ephyra

EMAIL nurha_abdul82@yahoo.com

atau

 WASSAP/SMS :: 019-2085089













salah satu testimoni pengguna



dan jangan buat2 tak perasan aku sendiri pon menjadi testimoni..
haaa..nanti aku share kat lain entry pasal ni..
nak cerite kat korang segala pertanyaan tentang produk ni mengikut pengelaman aku sendiri sebagai pengguna..





notatanganaty :: lepas ni nak buat satu contest tuk korang memenagi sekotak premium ephyra ni secare percuma..!! jadi nanti kan yer...


18 comments:

IntaNBerliaN said...

moga satu hari saya pun jadi dealer.. skrg ni baru jd dropship, kak amiza ada offer suruh jd dealer.. tapi tu la, prgnant plak.. tengah duk alahan.. so, badan jadi letih.. :-)

ayahmamilisa said...

wah makin murah rezeki aty..syabas aty :)

Chekgu Azrine said...

Mcm berminat..inshaAllah nti kita ctc aty ek

mrs kayrul said...

suka dengar harga kasih sayang aty....nanti kita contact aty yer...kita punya ephyra dah abis..huhuhu

Dyah said...

Congrat Aty!

nayfatimah rasyid said...

wah rezeki tue... bertambah buzy lah yer... apa pon good luck and nanti nak try jugak ephyra ... lambat sikit kot.. apa-apa nanti kita whatapp naaa... ;)

cik fadh said...

wahhh tahniah dah jd dealer !! fadh pown baru jinak2 minum ephyra..da hmpir sebulan, siyes muke rase best n soft sgt2 !

jaja_NorLiza said...

nak bg testimoni gak!! hahaha...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah tahniah ya kak..
tak sbr nak tungu ga akk tu..hihi.

fazianbatrisyia said...

tahniah...tgh tunggu result skrg ni...harap2 ok sgt2

Fiza Rahman said...

Smoga bisnes bertambah maju. Rasa mcm nak try juga ☺

Mar Mansor said...

tahniah aty

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Alhamdulillah murah rezeki kak aty sekeluarga. Err...selain ephyra tu terglance baju akak la plk. Hehe.. Sweet nye nampak penampilan akk dlm pic tu. Mcm sgt kena. Dgn dressnya dgn shawlnye...hehe :-)

Sue* mamaID said...

aslm aty...org peknen boleh minum tak?

Delimasari said...

teringinye nak beli tp ongkosnya belum cukup lg

YanaUjang said...

tahniah aty!!! jeles dgn ko...haha semoga trus sukses k! ^_^

Miss Ilah Amran said...

assalamualaikum..kak xambik agen dropship produk ephyra ker?:)