Friday, March 28, 2014

dekorasi :: konsep ruang keluarga



Sala petang jumaat..
Minggu ni berapa kerat jer update blog...
Huhu..sadis tgk blog sendiri..
Baca boleh..update kene ka enpon..
Gigih bai...gigiiiiiihhhhhh.....

Seb baik gak ar boleh baca blog org...
Tapi tak komen....
Sbb tak ley sign in...
Kalau nak gak.. Komen ar ko sebagai mak anon..
Tu pon kalau boleeeeyyyyy....

Saat ni rawang hujan...
Bessssshhhh.... Sejuk..

Sebab kan lappy buat hal..jadi banyak keje tegendala..
Nak log in..up load..donlod...
Semua tak boleh...
Bukak tenet kwjap..terus biruuuuu mata coklat aku...
Puuuuiih la ko aty...
Coklat celah mana mata ko...
Kahkahkah.....

Ok2...mata hitam aku...
Biruuuuuuu.... Nyampah tau...
Dah kritikal dah aku rasa lappy aku tu....
Memang kene masud ward dah tu tuk format...
Ciisss kut sungguh virus tah dari mana datang...gggrrr...

Aku update jer avira antivirus tuuuuu....
Tapi kene gak...haaaiihh...

Situasi sekarang...

Aku pasraaaaahhhhh......sobsobssss...



Tetibe letak gambar...hahaha..
Takde kaitan hokeh....
kesian gambar tak mampu nak edit..
Watermark pon redho aku tak letak...
Nanti aku donlod application boleh edit kasi terang sikit..
Letak waterark siap.... Haaaaa..
Baru gambar gempak sikit kaaaaannn...
Agagagaga.....
Bukan camera iphong okeh..
Jadi bertabahlah ko tengok gambar lari kaler....mihmihmih..


Ni ruang family tingkat atas..
Aku ngah study pasal dekorasi vantage...
Eerr... Kot... Tapi bukan vantage bunga2 tu..
Tapi lebih pada ala2 koboi...
Apetah nama nya Exactly konsep ni...
tak hengat lak aku sekarang...
Haaa..aku nak buat kat ruang ni..
Lebih santai kaaannn...
Nanti aku up gambar full..
Aku cerita lagi...
Ni teaser jeeeewww.....ngeeeee...


7 comments:

O'gosh Iskandar said...

isk...teaser? arghhhh

Gieyana said...

Alaaa x aci! Nk tgk lg...

Chekgu Azrine said...

Uits..xaci!!

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Kak Aty rilekkk je laptop kena virus segala. Saya mmg menggagau la.. buta it katanya. haha.. tambah lg kalau blog yg kena virus...iskkkk T___T

Cik Far said...

wah x sabar la tgk..menarik..

Wawa Yusoff said...

i miss u kak aty... :)

JaiDk said...

As salam.. kat mana beli painting volkswagen vintage tu kak?