Thursday, March 27, 2014

oh my laptop...


Sesungguhnye.. Biler time2 banyak bende nak cerite..
Jam2 tu jugak la... Aku tak boleh buat...
Nyampah taw..

Lappy aku diserang virus !!!!
Satu2 tak boleh nak bukak..
Termasuk nak sign in blogspot..
Pelik kaaann...tapi memang bende tu ar yg ngah jadi..
Tah ape ke bende jenis virus tu tah..
Sampai habes SD CARD camera aku menjangkin sama..
Rosak !!!
Eerrr sd card jer ar.. Camera masih ok...phrewww...
Sekarang aku ngah gigih menyelamatkan seberapa bnyak fail..
Gambar2 yang berdoyon itu..ppffttt..
Stress mak taw...

Nak nangis rasa dah tua..
Nak meroyan.. Aku belum gila...
Agagaga..

Bertabah la aty..bertabah laaaaaa.....

Ni?  Aku update pakai hp jew..
Boleh la...dari tak ade kaaannn....
Tapi nak letak gambar banyak2 memang tak ar...


Okeh..bagi la sekeping buat merawat hati ko...Ecececeaahh..
Tajuk album :: daun ku dah berbungeeeee....
Muwahahaha...macam ko peduli jer pulak kaaaannn...

Kalau ada yg follow istagram aku (bajet retis?)
Aku ada up satu gambar dekorasi kat situ dulu aku letak daun besar jew..
Tapi ritu aku tambah bunga kasik naik seri sikit...
Booooley la kaaaaannn... Ngeeee...
Ok.. Frame tu bkn gambar anak pompuan aku..
Tu motip adalah nak tunjuk maknenye aku tak ada gambar nak letak...agagaga...

dalam misi menyelamatkan gambar2 dlm lappy
Harap ter jumpe gambar besh boleh di print kedai..

Okey...tu jer... Nanti dah format lappy.
Aku update lagi...
Yg penting nak buat back up dulu ni...

15 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, laaa kena virus ye..singgah menabung ford sini ~~~

Nurzakiah Hanum said...

HAI SINGGAH PAGI

cik hani said...

cantek dayn besar menghias bunga. nampak segar dan berseri

Uni Aqilah said...

hi aty. pasni bolehhla install internet security supaya laptop kesayangans selamat dari virus / penjenayah (hahaha) bile kite dok surf internet.

RM100/year brand kaspersky.

CikNaa said...

bertabah la aty.. huhu.

whiteapple said...

Hai aty, semalam i la yg beli Ephyra dengan aty, xsabar nak cuba ni. hehe

http://whiteapple01.blogspot.com

YanaUjang said...

oo kesahnya..padan mcm lama x nampak ko update..ingt aku dh missed byk entry..hihi :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tu yg tak tahan kena virus ni kan Aty... takut semua data habis hilang... cepat backup utk selamat ;)

eima said...

tu yg tak sanguup dgr tu ...klu xde wat beckup gambar ...mmg luluh hati jantung semua .... huhu

Ayu Rashid said...

Mekar semangkuk bunganya... hehehe

O'gosh Iskandar said...

tension tu...sabar ek aty..moga2 berjaya membackup semua file...

idayu096 said...

Mcm sy kn smlm..hard disk pc kt ofis rosak...semua gamba dlm tu...huhuhu...byk gamba2 kenangan dlm tu..sedih2..

Ayuni Hj Rosli said...

Aty, ape account IG Aty? Nak follow please. Jujur cakap ni nak curik idea deco. Boleh? Anyway, nak exchange blog boleh x? Let me know eh? http://ayuni-stories.blogspot.com/

Lyaa Suriany said...

bab kena virus tu mmg hangin la. spoil mood blogging
lappy lya pn dah jahanam trs.redha gmbr memuda dh hlg

irmafittaputri said...

aty..accept my request kat ig tau.. irmafittaputri ...cepat2 accept