Friday, April 18, 2014

hari ini adalah hari nya...!!!















Alhamdulillah... 

QALEEF  EEMAN dah 2 tahun..!!!

"Selamat hari Ulangtahun Sayang"

18 April 2012 - 18 April 2014

"doa mama abah akan sentiasa mengiringi perjalanan hidup mu anak..agar rahmat Allah..kejayaan..kebahagiaan dan segala yang terbaik akan bersama mu sayang "

-Amin-




harini adalah hari tuk mengembirakan qaleef..
sebab aku percaya..
takde hadiah paling beharga yang mampu aku bagi...
 yang boleh diberi selain dari membuat qaleef bahagia dan gembira.. 





38 comments:

Ayu azmir said...

Selamat hari ulang tahun qalif..... be agood boy tau...

Ayu azmir said...

Selamat hari ulang tahun qalif..... be agood boy tau...

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi n salam jumaat

IeRA said...

Salam

Happy Birthday Qaleef....

Gieyana said...

Hepi birthday qaleef...ecece, concentrate qaleef bc buku..;)

cplud miera said...

Assalam aty. selamat ulang tahun ke2 buat cyg qaleef :) moga cemerlang dunia akhirat dan jadi kebanggaan mama papa sentiasa :)

nayfatimah rasyid said...

hepy birthday Qaleef;) panjang umur dan murah rezekinya

Nad MamaZN said...

hepi bday qaleef!

Azanna Radzuan said...

hepi besday qaleef!!
semoga jd anak yg soleh ye..berjasa pd mak ayah..

comel je bc buku kt katil..

eriqueetiqaz said...

selamat ulang tahun kedua...semoga jadi ank soleh dan sht sentiasa :)

ettyzukhair said...

happy bday qaleef!!!

- AZIE - said...

selamat hari lahir qaleef eeman..moga terus membesar hingga berjaya dunia n akhirat..

joijoi80 said...

selamat hari lahir qaleef..moga membesar jadi anak yang soleh.amin

mamaairis said...

Hepi besday Qaleef.........semoga jadi anak yang solleh...sentiasa sihat....jadi anak yang sihat sentiasa......

Nurulaizanhusin said...

warh dah 2 tahun yer..
Selamat Hari Lahir Qaleef ^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy birthday Qaleef Iman.
Cepatnya masa berlalu...
Mcm baru semalam je Aty cerita pasal
keguguran, pastu pregnant lg..
pastu bersalin... alih2 daaaah 2 thn. Makcik Mirror kau gak yg makin tua Nak oii... huhu..

Masya said...

selamat hari lahir qaleff eeman .. semoga menjadi anak yg soleh.

Aeen said...

happy 2nd birthday Qaleef Eeman...semoga menjadi anak yang soleh, baik,dan pintar..semoga panjang umur n sihat selalu..:)

Mama Vogue said...

Happy Birthday Qaleef Eeman..!
Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berbakti pada mama & papa :)

a_maya said...

heppi birthday qalef..
jadi anak dan insan yang soleh yer..

Mommy_Cha said...

happy birthday mama boy!
semoga jadi anak yg soleh dan mampu menjaga mama & abah nanti ye nak.
:)

Baiduri said...

Hepy beday qaleef...acik doakan qaleef jadi ank yg soleh utk mama n abah yek....ameernnnn....

^_^

ctmah said...

happy birthday qaleef.
aunty doakan awk panjang umur, murah rezeki n dirahmati Allah selalu. amin

ikafantasi said...

happy bezday budak hensem!

Shakina Farhan said...

happy birthday qaleef!

Effanina Mokhtar said...

Happy Birthday to Qaleef..
semoga jadi anak yg soleh.. :-)
Aty, izin kan sy link kan blog awak kat blog list kita.. klu sudi change link yer.. thanks

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhr syg
moga mnjdi anak yg soleh.

aminn..

MyCherita said...

Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita..selamat hari lahir..

suhaila abdullah said...

Selamat Hari Jadi Qaleef..semoga menjadi anak yang soleh, dimurahkan rezeki, semoga mendapat rahmat dan kasih sayang Allah...:)) Amin.

IDAZS said...

selamat ulang tahun kelahiran qaleef :)

Ros Anis Rusli said...

selamat hari lahir qaleef!moga membesar dengan sihat dan jadi anak yg soleh ye.. bulan dpn turn airiell lak..tarikh yg sama ..bulan je beza...hadiah katil qaleef sgt superb..cantek sgt..kenan betul.. :)

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir Qaleef Eeman. Semoga membesar sebagai anak yg soleh. Bijak pandai dan sihat tubuh badan.

aini said said...

hepy besday Qaleef....sme dgn abg ain.....smge jd ank y soleh bijak pandai....

Nadiah Hanum Wahab said...

Happy birthday encem boy...semoga Aty sekeluarg happy selalu

Nadiah Hanum Wahab said...

Happy birthday encem boy..;)

Nadt said...

Happy besday qaleef!

wani ezryl * said...

happy birthday, qaleef!! :) semoga membesar dengan sihat dan gembira!

Irma Putri said...

happy birthday qaleef..auntie doakan qaleef akan menjadi anak yang soleh & berjaya di dunia & akhirat