Wednesday, April 09, 2014

Outfit Of the day :: Biru dan Hitam






black chiffon blouse dan blue chiffon palazo
palazo ni pon jenis boot cut jadi nampak macam skirt..
dan anak sebagai accessory...mihmihmih
biasa tu...biasaaaaa...

kalau aku amik gambar sesaje tak de orang pegang anak..
mau laju mencicit anak aku tu berlari tah mana2..
nanti mula muka aku dalam gambar ada gaya2 macam tarzan terjerit2 panggil anak...atau ko boleh gaya tarian zapin aku menunjuk kan bakat...
mak ko pasrah..agagaga

   

buat masa ni memang aku pakai palazo jenis chiffon jer..
selesa dan senang nak bergerak walaupon macam besar jer kan..
tapi ok..sangat besh dan sejuk..dalam tu full lining..

aku ngah carik palazo material slack..tapi palazo
makne nya..besar...bukan seluar besar..tapi cutting nya lurus dan lebar.. 
dan material kain slack keras tu..
kalau ada sapa2 tau kat mana nak beli..on9 shop ker..
bagitau aku eh... 
tapi kalau kedai lagi besh..senang aku nak test2 dulu...




yang material or cutting macam ni..



notatangaAty :: eeaahh..betul kan hari ni hari rabu..?? aku dah macam kompius2 pulak ni..rasa macam kejap jer pulak...[klise]






22 comments:

ameris said...

aty suwit je pakai pape pun...

Nurul Aziz said...

Cantik. teringin nak pakai tapi macam segan-segan. sbb kita tak reti fashion2 ni.. huhu paling-paling pun pakai skirt labuh biasa je...

err kat pangkor ke tu? wah syokk nya holiday :))

ily♥ said...

Lame tak tinggal jejak kat sini. :)
Comel je aty pakai ape pun...tp of course lah pakaian mengikut syariat gini lg terserlah comelnye..

Mimy Hamid said...

aku ada jual etty heheh....

fazianbatrisyia said...

cantik..yg ni beli kat mana?

Allene said...

mmg menjadi kegilaan ngn palazzo skrg ni aty...

Ayu Zan said...

ayu pun layan palazo ni gak

Nurzakiah Hanum said...

CANTIKNYA

O'gosh Iskandar said...

so sweet...tapi kan....kata Wordless wednesday...x begitu wordless pun..hehe

Chekgu Azrine said...

Aty..beli kt mana ye sua palazo aty..hehe

lieyalatif said...

cantik lagi gojes aty!

Shasha Azmar said...

aty,blouse chiffon gitu beli katne?lama cari xjmpa yg menepati ciri2..ce habaq mai..

Gieyana said...

Aq suka palazo cmni weh..smart! Now gigih kumpul...nice outfir n 'henbag' hg yg comel..:)

eima said...

ko ni mmg pandai bergaya la...
cantek kan ... yg cam slack tu ... lagi nampak terletak ...

antalya said...

kagum tgk. tudung elok tak senget benget. kerongsang ke pin yg juntai2 tu pon tak tercabut. pastu elok je dia pose pimpin2 tgn ngan maknya.

aZie imanLILY said...

pergh...g pangkor...hehe

ct kektus said...

teringin nak pakai palazo ni. tapi, tak tercari lagi sampai sekrang. akak pakai nampak cantik. :)

ieza ashaari said...

Sntiasa comel aty ni..jeles..

Aeen said...

gojesnye aty....suka tgk..palazo tu pun cantik..

Mila Ahmad said...

biru hitam memang menawan kak hehe~

amira anas said...

Dah lama jd silent reader kak aty..

Cantik2..(^___^)

Masya said...

haruslah possing dgn anak.. aty kurus macam anak dara... cantiklah aty pakai macam ni..