Wednesday, June 04, 2014

Ephyra ada produk tiruan ??



2-3-4 menjak ni..
setiap kali orang nak order ephyra ngan aku
mesti tanya.. Ephyra aku jual ni ORI ker dok..??
 MESTILAH ORIGINAL !!
Ephyra mana ada yang tiruan tau..[insyaa Allah]
kat mana2 dealer Ephyra yang ko nak beli..
semua tu original..
aku pernah tanya sendiri kat pengasas EPHYRA ni -Kak Miza-
pasal hal ni ar since ramai yang tanya..
die memang dah sahkan buat masa ni..semua produk Ephyra yang di jual adalah original..
maksud nya masih tak ada lagi kes Ephyra tipu atau tak ori..
jadi... jangan risau key..
insyaa Allah selamat..


ni hologram silver kat kotak original Ephyra
so korang boleh pastikan dari sini..







Ephyra ni mendapat sijil kelulusan pengesahan HALAL oleh JAMIM
dan jugak sijil dari KMM [kementerian kesihatan malaysia]
since produk ephyra ni di produk dan di kilangkan di malaysia..
opis nya terletak di Kuala Lumpur tu..
dan di miliki sepenuh nya oleh bumiputra dan orang islam..
jadi..insyaa Allah.. boleh di yakini..
aku sendiri amik produk ephyra ni direct ngan opis Oceanlife dan deal ngan Kak Miza [pengasasa Ephyra]
secare terus tau..takde orang tengah ker hapa..
jadi..insyaa Allah..ephyra yang aku jual ni..
100% original dan di yakini...

lagi satu..kalau kot korang masih tak yakin ngan semua ni..
boleh kol sendiri pihak oceanlife [pengeluar Ephyra] tuk pastikan dealer Ephyra ni merupakan dealer berdaftar..
tapi aku bagitau korang ni..
buat masa ni..alhamdulillah Ephyra masih tak de lagi produk tiruan..
so jangan risau yer..
korang boleh beli dari mana2 atau dengan sapa2 pon..

yang nak beli dengan aku tu..
nak cantik time2 raya ni..
boleh beli sekarang..
masih lagi harga PROMOSI iaitu RM 180 sekotak premium [30 sachets]
beli 2 kotak aku bagi RM 350 !!
FREE POSTAGE tau..!! tuk masa terhad jer..
jadi..beli sekarang sebelum tawaran tamat nanti..





wassap /sms :: 019-2085089
email :: nurha_abdul82@yahoo.com






2 comments:

Yana Ujang said...

erk ada ori x ori meh??? oke ni benda baru bg aku..haha eh nk share entry ko ye...macehh! :)

a nn said...

First beli kotak colour kotak dia pekat sikit..(beli online) second beli kat kedai jamu colour kotak dia pudar sikit..ori ke yg pudar sikit tu?