Monday, July 21, 2014

ke RTM lagi.....



kisah nya.. aku meneman si Piya sebagai tetamu jemputan rancangan Feminin Tv1 rabu baru ni..
alaaa.. Feminin tu.. rancangan yang sama masa aku masuk tibi hari ibu tu..
haaa.. tapi kali ni turn Piya pulak..
topik pasal shoping online....
kalau ikutkan.. masa Puan Hani penerbit RTM tu mintak tolong aku carik orang..
nak jer aku offer diri sendiri... muwahahahaha... gelak keji orang gile glemer macam ni lah...
tapi kang orang pelik pulak apesal balik2 muka minah meroyan ni nak masuk tv memanjang kan..
rancangan yang sama pulak tu... kahkahkah..
tampau sikit nak tak aty ooii...

tak de lah..
tak kose tau...ko ni pulak...nak kutuk lah tewwww....
penerbit mintak tolong tuk carik blogger..
tu... aku offer kat Piya tu..
since memang tau pompuan tu memang kaki shoping on9 kan....agagaga...
memang pilihan tepat..!! 

seb baik Piya ok jer sporting...
lepas tu...baru ko tau nebes nya macamane kaaann...mihmihmih
nak berteman pulak...
tu yang tetibe aku pon ter-interframe tu walaupon bukan rancangan tuk aku...hahahaha..
nampak nau macam gila kuasa...
eeaahh aku ikhlas... tak kisah pon...saja nak meneman piya... 
lagipon.. aku suka jumpe team feminin tu...




haaa... ni lah muka subuh2 gajah lepas sahur dah siap...
demi mu piya...demi muuuu.... heheh...
masa pergi fes time dulu.. jalan tak jammed sangat...
tapi kali ni.. ya hampun cakap ko...satu setengah jam hokeh..!!!
sepanjang2 jalan tu jammed lagi2 nak lintas jalan duta tu...



piya sampai dulu dengan kezen dia...tunggu aku kat guard...
ni sapa tetamu jemputan ni.. hahaha..
piya kene tunggu aku.. sebab kalau die masuk dulu nanti kereta aku tak boleh masuk..
pakai pas nama Piya sebagai tetamu jemputan..
jauh bai dari guard tu nak naik ke wisma tv tu tau.. naik bukit pulak tu...phheeww...
nanges lah tercabut tumit kasut aku tu nanti....





ni piya dah siap make-up.. cantik kan..
piya ni tak make up pon memang dah cantik putih..
tu make up nak kasi tak nampak pucat masuk tv tu....
ni kat bilik menunggu..sebelum masuk studio...
tapi kali ni tak de air..bulan pose kekdah nya kaaaannn...agagaga...





kalau ritu aku sembang ngan Datin Ira dan sakinah kan..
tapi kali ni.. Piya dengan pengacara Faezah elai..
cantik macam barbie doll tau retis ni...
tapi kecik jer jugak... tinggi sikit jer dari aku...ngeeee

tu ngah pakai microfon tu.. Puan Fiza.. orang yang sama pakaikan mic kat aku dulu..
aku suka kat Puan fiza ni...ramah dan lembut jer orang nya...
die ingat lagi kat aku...besh besh..




kalau dulu aku atas stage tu.. kali ni aku belakang tabir jer... ececeahh ko...
aku tolong amik gambar..
review penuh ko gi tengok blog piya nanti die update




piya bukan berdua ngan faezah elai..
tapi ngan retis Farahwahida jugak...
cantik ooii farah ni.. beza sangat ngan selalu aku tengok dalam majalah tu..
kurus tinggiiii...!! ramah dan tak sombong...
sibuk jugak lah aku nak interframe...!!


amik lah sekeping gambar aku ngan retis....


ni sebelum kuar wisma..
Piya tak jumpa pas nak scan kat pintu kuar tu..
ko tengok ar dalam bag die ada apa... pitam...hahahaha...


dan sekeping lagi depan wisma sebelum balik...
kol 10 lebih dah setel keluar semua...
sempat aku singgah one utama...ngeeeee...

neway... gud job piya... n u did it well..
cuma loghat utara die....tak ley ekjas dah..
redhooo jer lah bak kata piya...hahaha....













IKLAN [STOCK CLEARANCE !!! ]




CHIFFON DRESS [SILANG]


HARGA -RM35 SAHAJA !! 


MATERIAL :: FULL CHIFFON 
SAIZ :: FIT FROM S to M

BAHU :: 15 inci
PANJANG TANGAN :: 21 inci
PINGGANG / DADA :: 38 inci [ukur lilit]



wassap/sms :: 019-2085089 [aty]
nurha_abdul82@yahoo.com

11 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah bestnya masuk tv..hehehe..
eh tapi betul la akak..farah wahida tue nampak macam dah kurus la.. =D

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Noura Qifays said...

Wahhh bestnyeeeeeeeee.... dua2 lawa!

fazianbatrisyia said...

ohh...bestnya. tuah badan...

eima said...

wahh hebat2 ....

Chekgu Azrine said...

dua2 comel//
pieya nmpak cam baby2 jek..
alahai..sweet
tahniah dpt masuk tibi..

Wawa Yusoff said...

cantiknya piya.. sangat cantik.

Ann Ishak said...

tahniah piya :)

Suraya said...

Salam, berminat nak beli baju ni..
Boleh X whatsapp sy, 01112782057
*takyah approved komen ni ye

Suraya said...

Salam, berminat nak beli baju ni..
Boleh X whatsapp sy, 01112782057
*takyah approved komen ni ye

safiyyah osman said...

Aty...tq byk2 tau sbb sudi teman piya..snap gmbr..tlg hilangkan gabra semua hehehe... nnt jumpa lgi klu ada rezeki k..