Friday, July 18, 2014

Pre Loved :: LAMPU KUMBANG IKEA dan LANGSIR HIJAU untuk DI JUAL



sticky post entry







SOLD

LAMPU KUMBANG IKEA 
maih cantik berseri dan elok
sebab jual :: tak guna [dah simpan setahun lebih dah]
percuma mentol

HARGA JUAL :: RM 50 UNTUK 2 UNIT
[Harga beli RM 39 seunit]

sms / wassap :: 019-2085089
nurha_abdul82@yahoo.com





LANGSIR

SOLD







SOLD

scallop langsir [bahagian kepala] ada 3 set
material kain jaket tebal dan keras [kesan lipatan kene gosok dulu]

SAIZ

Yang panjang sekali [untuk sliding door]
3 meter 10 inci @ 10.9 kaki

Yang sedehana panjang [ untuk tingkap ] -pakai kat tingkap dapur dulu
1 meter 35 inci @ 6.2 kaki

Yang pendek [untuk tingkap kecik bawah tangga]
24 inci @ 2 kaki


* kalau panjang boleh potong kiri kanan dan jahit tepi semula


badan langsir 
material kain BALDU lembut dan berat [flowy]

SEPASANG [2 helai]

bidang 60'
labuh 3 meter * kalau labuh boleh potong



dan sepasang pengikat tali


HARGA

RM 200 untuk semua set -boleh dirunding-
langsir ni bukan jahit sendiri tau.. tapi tempah kat orang
[harga keseluruhan asal termasuk kos kain dan upah tempah Rm 500++]

kain masih cantik... tak pudar langsung..dan bersih
[cuma scallop kene gosok sikit sebab kesan lipat kedut]


[boleh cod area rawang-shah alam-atau kawasan sekitar nya]

sms / wassap :: 019-2085089
nurha_abdul82@yahoo.com


SOLD





5 comments:

Yana Ujang said...

sbb aku dh pernah beli langsir ko sebelum ni kan, so yg ni kasi org lain la pulak...kehkeh :p

eray ayang said...

first time ke sini, cantik langsir nie

cik mah said...

Cantik langsir tu..xde sliding door nk letak..moga2 ada yg berkenan...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alaaa tak sempat nk grab lampu tue.. =D

eima said...

wahh cantik .. tp dah solod .. nk beli pun tak leh sbb rumah aku bwh je ade 2 sliding door ...material kani jenis mahal .. kawe tak mampu nk beli klu kat kedai kain ni