Friday, August 29, 2014

aktiviti anak biler mak nya sibuk...






2-3 hari ni aku sibuk menyiapkan tempahan tudung wide shawl kastemer..
memotong dan menjahit..pheewww...
alhamdulillah..ada permintaan..
buat masa ni takde gambar model pakai lagi..
tapi insyaa Allah akan di arrange dalam masa terdekat..
so senang sikit orang nak tengok warna..
dan akan ada sekali tutorial macamane nak pakai cara aku..
iaitu cara macam square scarf..dan cara shawl dari model..giteeewww....
harap projek berjalan lancar...amin amin amin...insyaa Allah...




dah sebab aku sibuk..
jadi.. anak buat aktiviti 'ringan-ringan' jer..
haaaa...kite main set train hari ni...

lama dah sebenarnya tak bukak one set macam ni..
selalu qaleef main train die gitu-gitu jer..
tapi sebab hari ni.. mak nya baik hati sikit nak pasang kan satu-satu..
jadi kite main full set...

suka qaleef...ngeeee...






buat sekali mini zoo binatang liar...agagaga..




dah kalau rimau muka macam ni letak kat sini..
sapa berani naik train...mihmihmih...



bukak 2 set sekali besar kecik..
qaleef seronok..takde lah die nak kacau sangat mak nya nak buat kerje ni..




gitu lah mak2 ni kan...
kate tak kerje ngan orang pon..
keje dengan diri sendiri pon banyak cabaran nya...
fokus kerje dan fokus pada anak tak boleh kurang..
kalau tak mampu nak bagi perhatian penuh...
kene cerdik alih perhatian dia...dan amik hati dia...
kalau die kacau nanti..boleh jadi stress..
kang kerje tak elok..tak siap....
kastemer marah..
ngan anak2 kene marah kan..cannot hokeh..cannot...

mekaseh kat laki aku gak..
banyak tolong aku..
tolong pos kan barang2 orang order hari2..
takde lah aku kene kuar umah gi pejabat pos laju..
barang bayak gak hari2 nak di hantar..
hari ni sampai fared bawak kereta gi opis..
sebab tak ley bawak naik motor...



jangan lupa EPHYRA dah nak habes promosi lagi 3 hari...
last hari isnin 31 ogos ni...
untuk dapat harga kasih sayang promosi...
lbih rendah dari harga pasaran..
beli banyak dapat lagiiiiii murah....
rugi kalau tak beli sekarang tau..
sebab memang berbaloi2...
nak tunggu harga promosi macam ni..lambat lagi..
tunggu anniversary ephyra tahun depan pulak..kot lah ada kan..
haaa..jadi..tak yah tunggu2..
mey beli sekarang..
aku dah terime beratus testimoni terbaik dari semua pembeli...
memang berkesan..alhamdulillah..



bagi testimoni sikit... bukan sekadar tuk cantik jer tau..
tapi untuk kekal tenaga sepanjang hari..insyaa Allah..



jadi tunggu apa lagi..
try sendiri baru tau rasa hebat tak hebat ephyra ni..[insyaa Allah]

 wassup/sms :: 019-2085089
nurha_abdul82@yahoo.com






8 comments:

Jueliza Jamani said...

kalo anak2 saya dia behave ok.. tp depa 2 suka repair itu train.. bosan depa campak.. huhuhuhu

Mila Hilas said...

wah besarnya mainan qaleef..best je tgk..hehehe.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, tak sabar tengok rupa shawl tu.. berkenan sebab dia wide shawl. hehehe suka pakai tudung labuh2.. selesa nak berjalan... lawanya mainan qaleef~~~

mama amir said...

semoga dipermudahkan segala urusan...nasib baik thomas berani lalu sebelah singa yang tengah mengaum tu...hehe

Ann Ishak said...

alhamdulillah...tak sabar nak tengok hasilnya :)

FARAH deeb said...

Cantik macronya! Wah pandai jahit ye.. eden ni bab jait kerastangan sikit huhu.. Suka kaler2 shawl itu! Jemput singgah: Jom Camping!

LYAfrina said...

Comel j mini zoo qaleef..
Kemas j dia buat
Lya doakan bisness awk sukses ye.: insyallah.. nanti nk cuba gak tdung dr awk. Nk tgk tutorial dulu camner cara pkai.

Blusher Merah said...

bestnya hari2 ada kastemer...
kak, share mcm mna nak ajar anak tak rosakkan barang menan..