Friday, November 21, 2014

#Makeover BilikTidurUtama :: it's a dark green..!!







teaser jer dulu.. boleh tak..?? 







19 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

e k i n ♥ y u s r i said...

warna ape pon cantik kak
akak pandai main warna dan deco

lieyalatif said...

ISHHHH mmg rajin betul makyong sorang ni tau.... ape2 pun hati2 bile mengemas ye aty....

Mar Mansor said...

pergh...saya teruja!

Jueliza Jamani said...

woww lawanya kaler ni.. kena berani cuba warna2 striking gelap mcm ni kan.. skrg ni tak leh nak cat lagi.. anak2 asyik buat mural jer kat dinding umah.. hehehhe

Suffiah zee said...

its niceee.....lampu tu li kat ne?hehehehe

YB Shehan said...

cantiknya kak!!!

-shehanzstudio-

eima said...

dalam mengandung pun ko rajin beb ... hebat la ... tp serius lawa plak ... warna org brani ni .... slalunye org brani guna warna soft ngan light je

eamy milea said...

cantik aty..x sabar nak tengok gambar penuh.. :)

Ayu Rashid said...

wahhh...ratu teaser betullah budak ni... hahaha...
cepat adik manes...kakak tak sabar nak tengok ni... hehehhe

Liyana said...

cantik! rajin nya laa haiii :) kagum kagum

LYAfrina said...

cantiknya...
nak buat camni gak nanti

CikNaa said...

eh lain pulak warnanya aty..

Chekgu Azrine said...

Kompem lawa

Rai OurKizuna said...

cantiknya... serious sangat gojes.. kami plan nak guna warna lime.. tapi nampak warna dark green ni cam menarik sangat..

Cik Sibuk said...

Wow cantik!

UMIE SUE said...

ala...cepat aty..nak tgokkkkkkkkkkkkkkkk

khairiah Mohd said...

nampak klasik n mewah jer warna nih hehehehe

ziezah.com said...

wahhh cantik kak! baru teaser ni dah cantik