Thursday, November 27, 2014

PONEY WAREHOUSE SALES - NOVEMBER 2014








21-30 November 2014
Children Apparel
Time : 10am to 7pm
Location
Serdang Perdana




21-30 November 2014
Children Apparel
Time : 10am to 7pm

Location
Ground Floor, Centre Court
Viva Mall Cheras
No.85, Jalan Loke Yew
Kuala Lumpur



aku suka kain baju PONEY ni.. sebab kain2 nya elok..
selesa dan material nya sejuk -biasa aku beli round neck t shirt tuk qaleef-
harga pon boleh tahan..setanding kualiti..
jadi time2 sales ni lah boleh borong lebih sikit..
besh kalau dapat gi terus ke serdang tu..
tapi jauh.. aku pon tak de mood sangat nak berjalan jauh sekarang..
tu..pasrah jer biarkan berlalu..huuuuuu....
korang yang gigih tu boleh lah pergi..

esok aku update jualan pureen lak eh.. next week ada lagi warehouse sales besh..
update later key...




6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

siapa yang nak bersesak-sesak dipersilakan...he he he... harapnya banyaklah pilihan yang menarik, thanks for sharing dear...

Chekgu Azrine said...

poney cutting dia kecik2kan aty..fit2 baju dia..hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

aduh....
x sanggup nak pegi pregnant2 nie
biarkan berlalu juga
huhuhu

Ilyani said...

poney sale ni biase byk baju budak2 besar je...kalau nk bli poney ngn harga jauh lg murah, bley g Poney kt Aeon Equine Park...situ ade butik Poney yg jual outdated punya...

Noor Ahmad said...

salam...terima kasih ...

Rai OurKizuna said...

poney ni comel comel bajunya.. suka tgk bebudak pakai..