Friday, November 28, 2014

JUALAN WAREHOUSE PUREEN -NOVEMBER 2014








kemahen lambat lagi menghapdet jualan yang satu ni..
sedangkan 2 bulan lepas lagi aku dah tau melalui 'everydayonsales' selalu dapat melalui email..
aku memang hari2 bukak email nan satu tu..muwahahaha..
mana2 ada sales.. tau cepat jer....ngeee..

eeaahh.. yang ni bukan sengaja..
tapi asyik terlupa nak bagitau..

ni pon ramai lah dok tanya aku..
pasal sales baby..
mentang2 aku mengandung sekrang keeeenn..
pandai jer korang..hahaha..

tapi tu tengok alamat betul2 yer..
sebab kali ni kat SHAH ALAM..
dah takde lagi kat PJ tu..
minggu ni..sabtu ahad..

aku tak tau lah nak pergi ke dak..
rasa2 macam nak shoping..
kalau tak gi kali ni..tak tau lah biler ada lagi sbelum beranak kan..
tengok lah..
tapi jangan kirim kat aku tau...hahahah..
melalui pengalaman2 lepas yang banyak masalah...
aku memang tak baik hati sangat kali ni....agagaga...

ok..selamat shoping..
minggu depan aku update pasal lagi satu sales lak..

5 comments:

mama amir said...

selamat bershopping...^_^

Nurzakiah Hanum said...

:) selamat pagi

eima said...

wahhhh ... menarik tp aku tak suka pi sbb mls nk bersesak ...

EzanIdris said...

wahhh sale niiii ibu2 mesti suka hehe

Fifi Nadhrah said...

macam nak terjah je..