Friday, January 16, 2015

JOM JOINT PENGHANTARAN HARI INI SEBELUM PUKUL 3 PETANG...!!








phewww... dah jumaat dah...
cepat betul masa eh....

ni dah2 dapat bonus brim bagai ni..
ramai yangamik peluang nak beli ephyra..
ramai gak yang repeat order...alhamdulillah...





kene beli cepat..!!
sebab.. ramai nak cube SKIN BAR EPHYRA yang di beri PERCUMA !!
hanya dngan PEMBELIAN PACK PREMIUM [30 Sachets]
its worth rm 40 tau..!!!! haaa..rugi lah kalau lepas kan peluang ni...
sebab tawaran ni hanya sampai end of January jer [31 January 2015]

ramai dah cuber...yang beli dapat percuma tu..
tanya lagi.. sebab nak beli..
buat masa ni..masih tak jual..
tunggu pihak Hq punyer notice dulu baru lah di bukak tuk jualan..
sabar yer...
tapi kalau nak.. beli lah set premium tu..
lagi berbaloi kot rasanya..
sebab dapat HARGA YANG MURAH..
DAPAT LAGI BANYAK BENDE2 FREE seperti SKIN BAR tu kan..




okeh.. berbalik pada tajuk..
masih ramai yang wassap aku bertanya kan..
bolh ker ephyra tuk itu.. boleh ker di gunakan tuk menghilangkan ni..
takper... walaupon aku pernah banyak kali cerite kat blog ni ha..
tapi.. seribu kali orang tanya pon..
aku senang hati berkongsi apa yang aku tau..serta pengalaman sendiri...insyaa Allah




EPHYRA SESUAI UNTUK



- Lelaki dan Perempuan -dari kanak2 berumur 4 tahun ke atas :: sedap tau rasanya... anak2 pon suka.. lagi2 yang ada ekzema atau kulit sensitif... untuk lelaki.. boleh untuk menbekal kan kecerdasan






- Ibu menyusukan anak - Ephyra ni boleh di jadikan sebagai Milk Booster jugak tau..!!! ramai dah bagi feed back pasal ni... aku dulu pon rasa sendiri sebab aku menyusukan qaleef sehingga 2 tahun lengkap [alhamdulillah].. bukan tu jer.. khasiat ephyra ni jugak.. akan dapap pada baby melalui susu ibu yang di minum nya tu... elok tuk kulit..rambut...








- Sesuai untuk ibu yang hamil [ 5 bulan keatas] - membekal kan tenaga.. kulit sentiasa cantik.. 











-masalah eczema-

- Kulit berjeragat / JERAWAT / dan berparut

- Ekzema / penyakit KULIT

- gastrik / masalah usus

- menurunkan kolestrol dalam darah

- Stress / kemurungan 

- sembelit / cirit birit / buasir

- Astma / lelah / semput 

-MUDAH PENAT -mampu membekal tenaga

- GOUT / SAKIT SENDI

- MENOPAUSE

- KETIDAK SEIMBANGAN HORMON

- Alergi makan laut

- RESDUNG

- penyakit gigi / gusi

- Masalah tidur dan kelesuan

- jangkitan pundi kencing

- masalah buah pinggang

- sengal2 badan

- masalah jantung / saluran darah

- migrain / sakit kepala

- masalah sengugut / PMS

- darah tinggi

- masalah saraf

- kencing manis



-gout-






sesuai untuk pesakit kencing manis









ramai dah consume ephyra ni dan nampak keberkesanan nya...
nak cantik.. nak sihat..nak tenaga...memang sesuai..
ephyra ni untuk kecantikan dalaman..
ia perbaiki sel2 darah dari dalam..
tu biler yang dalam dah bersih elok..
nampak kesan pada luaran jugak..
bukan jer pada muka..tapi seluruh badan..
pada rambut..
pada tumit kaki..

insyaa Allah..

kene cube dulu.. baru tau kehebatan nya..






DAPATKAN PACK EPHYRA DENGAN HARGA KASIH SAYANG

dengan harga LEBIH MURAH...


DI SINI !!!






+



PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE BAG EPHYRA
:: FREE SKIN BAR EPHYRA 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE KALENDAR 2015 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG


TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE KALENDAR 2015 EPHYRA
FREE POSTAGE SEMENANJUNG






PASTIKAN ORIGINAL !!




banyak nya bende FREE..!!!
jangan lepas kan peluang ni tau..
sebab SKIN BAR EPHYRA tu dalam tempoh masa terhad sahaja tau !!!




WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com









JOM JOINT PENGHANTARAN HARI INI

PEMBAYARAN SEBELUM PUKUL 3 PETANG YER...





















No comments: