Wednesday, January 07, 2015

#OOTD :: dress hitam di hari lahir








dress hitam ni hadiah pemberian adik aku Tina
die bagi awal seminggu..
suka dress ni sebab kain nya berat..flowy..tak jarang.. dan breast feeding friendly!!
awal2 die dah tau.. pakai tuk jangkamasa panjang sampai lepas beranak nanti..weeeeaaa..
alhamdulillah.. aku suka sangat ngan dress ni..-walaupon kaler nya hitam ~ooo la la
jarang pakai kaler hitam ni..

last week fared bawak gi dating sempena besday aku...
teruja nak pakai... pakai dress ni dengan tudung tutup perut
tak nampak sangat lah muncit perut tu..
kalau tak..nampak gak munjut kedepan sikit...-sikit jer lah pon..baru 4 bulan setengah-




sekarang qaleef tak ley tengok mak nya posing amik gambar
die pon sama nak duduk sebelah bergambar..



kat setia city mall jeeewwww... makan2..
nak gi dekat2...tak nak bersesak2 jam kalau gi KL bagai..
gi makan.. belanja shopping sikit sempena besday konon nya..







mengandung kali ni.. aku kureng sikit nak melaram..
nak bergambar sangat pon nan hado..
tak macam masa pregnan kan qaleef dulu..
mungkin sebab dah tak keje kot..
tapi kerap gak keluar berjalan...
tu pon.. kalau nak kuar jalan2 pon.. sederhana jer siap nya..
kekadang.. muka pon macam tak siap2..hahaha...
tudung pon kekadang tak bergosok..puuffttt....
malas lain macam lah kali ni..
ni pon sebab sempena besday konon nya... 
baru ada mud ni nak melawo dan bergambar..
tak tau lah kan lepas ni acaner..
sekarang baru 4 bulan setengah...
kulit muka aku pon lain sikit lah kali ni..
macam merengsa.. naik jerawat halus...
walaupon jarang sangat make-up dah..
tak pernah dah pon sebelum2 ni jadi...
sebab sejak consume ephyra..alhamdulillah kulit aku dah takde masalah..
tu aku dah mula minum balik..
ritu berenti kejap.. sebab memang tak di galakkan awal2 pregnan nak consume ephyra..
ni dah ok..nak masuk 5 bulan..boleh dah lah..insyaa Allah....





korang sapa2 nak joint penghantaran Ephyra hari ni
boleh lah buat payment sebelum pukul 3 ptg ni yer..




try la SKIN BAR EPHYRA
percuma biler korang beli pack premium [30 sachets]
wangi tau...wangi gileeerrr...
dan memang ramai sangat yang berpuas hati dengan penggunaan nya insyaa Allah..
sekarang masih tak jual..
tu nak bg percuma jer...rugi tak rembat..






 DAPATKAN PACK EPHYRA DENGAN HARGA KASIH SAYANG

dengan harga LEBIH MURAH...


DI SINI !!!




dapat kan FREE SKIN BAR [bernilai rm 40]  dan FREE KALENDAR 2015 
dengan PEMBELIAN PACK PREMIUM [30 SACHETS]







PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]
 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE BAG EPHYRA
:: FREE SKIN BAR EPHYRA 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE KALENDAR 2015 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG


TRIAL PACK 10 SACHETS
FREE BAG EPHYRA
FREE BOTOL SHAKER EPHYRA
FREE KALENDAR 2015 EPHYRA
FREE POSTAGE SEMENANJUNG


PASTIKAN ORIGINAL !!



WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com












10 comments:

mama amir said...

semoga dipermudahkan semuanya...saya dulu pon tak minat nak bergaya, makeup bagai...bau wangi pon tak bole...rasa nak muntah...^_^

cik hani said...

hepi besday ye..semoga sentiasa dalam rahmat Allah

HanNis SaNia said...

kak da mcm perempuan arab. Hihihi tinggi.

eima said...

lawa la.... mmg cun kena ngan penggayaan tudung ko tu ... tampak anggun la wei

nurulhuda said...

baby girl kot kak aty, nurul dulu time raisya pn sama, muka tak semengah, malas nak bersiap, baju tudung main hentam jer.. tapi pregnant kali nii suka melawa pulak, kihkihkih..

Mimie_Zatun said...

comel... (^_^)

eamy milea said...

cantik.. :)

Ann Ishak said...

naik seri ibu mengandung

Chekgu Azrine said...

lawa dress tu..
akk belum cekal lagi nak pakai dress..uhuk...tgk orang pakai nak jugak pakai

fazianbatrisyia said...

lawanya aty dgn black dress tu. Happy birthday aty.....semoga dlm redha & rahmat Allah sentiasa.