Thursday, January 08, 2015

PLAYROOMS - WilayahQaleef :: susun atur terbaru awal 2015



waaahh giteeww ko tajuk...
sedangkan dah ubah susun tahun 2014 lagi...ngehngehngeh...

okeh....

sebelum ni.. aku ada share gambar susun atur baru biler katil qaleef dah jadi bangku..
biler dah masuk katil tu dalam bilik ni..
ruang menjadi semakin terhad..
aku dok kalih2 perabot sedia ada tuk bagi ruang maksima
dan sebab kan semua nya adalah berguna-digunakan secara maksima
jadi susah nak keluar kan salah satu perabot yang ada...sigh...

jadi..lepas tah berapa puluh kali alih..
aku nak share susun atur terbaru bilik permainan-lepak qaleef






rak 4 segi -sebelum ni aku isi buku2 qaleef-
sekarang dah penuh ngan menan2 die yang bertambah2..
nak jimatkan ruang.. aku terpakse 'double' kan atas rak panjang tu
dan sebab kan dari jenis perabot yang sama..
jadi tak lah nampak janggal kan...





meja aktiviti ni kalau tak digunakan biasa letak tepi jer..
ruang lagi luas tuk qaleef..
sebab biasa jugak qaleef tngok dvd die golek2 kat carpet tu..
tapi biler nak buat kerje.. memang di heretnya meja ni..



masih macam ni kan...
tak banyak perubahan...
ada orang tanya..kat mana aku letak perabot buku baru qaleef yang aku cerite ritu..
haaa..tu next entry keh....macam biasa.. huhu...





























DAPATKAN PACK EPHYRA DENGAN HARGA KASIH SAYANG

dengan harga LEBIH MURAH...


DI SINI !!!






+



PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]
 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE BAG EPHYRA
:: FREE SKIN BAR EPHYRA 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE KALENDAR 2015 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG


TRIAL PACK 10 SACHETS
FREE BAG EPHYRA
FREE BOTOL SHAKER EPHYRA
FREE KALENDAR 2015 EPHYRA
FREE POSTAGE SEMENANJUNG






PASTIKAN ORIGINAL !!




banyak nya bende FREE..!!!
jangan lepas kan peluang ni tau..
sebab SKIN BAR EPHYRA tu dalam tempoh masa terhad sahaja tau !!!



WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com

12 comments:

Nad MamaZN said...

take care tau
jgn angkat2 sgt brg2 atau perabot

Jueliza Jamani said...

kemasnya kak..

Chekgu Azrine said...

Masih lagi berseri2 bilik qaleef...suka akk tgk

SUHAILAH RAMLI said...

suke tengokkan bila kemass je mcm ni..
tapi bila dia mula kumbah..adoiii
hihihi..
boleh sakit kepala sekejap..

eamy milea said...

aah baru je nak tanye kat mane letak hehe..ok tgu next entry

Suffiah zee said...

a very good idea....tq Tq....nak minta izin tiru nih....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Puteri Satu said...

akak paling tunggu rak buku tu.. sebab memang tengah survey utk anak dara kat umah ni..hehhee.... tak sabr ni.. suka lah cam ni aty ni tau.. next entry next entry.. tak per akak tunggu dengan sabar... heheheh

zarul farhana said...

kemas,

eima said...

cantik dan kema s....

Ann Ishak said...

tu la, masih tertunggu pasal lemari buku tu

Norshahila Ashikin Abd Rohman said...

lawanyaaaa !

wani ezryl * said...

lawanya playroom! sesuai masuk ikea mag ni. xD