Monday, January 12, 2015

sedap ker rasa EPHYRA ni..??






ramai orang yang belum pernah cube ephyra ni
macam takut2 akan rasa nya..
soalan pemes aku selalu dapat biler orang tanya pasal ephyra ni..
" sedap ker rasanya..??"

atau..

" ada rasa macam ubat pahit2 tu tak..?? "


hahahaha..

aku pon tak suka rasa ubat..
tak suka rasa2 ala makjun jamu bagai..

aku rasa.. kalau lah ephyra rasa tu semua..
kompem aku tak dapat bertahan ngan ephyra..
tapi tak.. aku dah consume ephyra lebih setahun -alhamdulillah-
sebab.. rasanya yang sedap..
tak rasa pon macam ngan makan produk kecantikan ke hapa..
rasa macam minum air biasa perasa buah tuuuuuuu...


haaaa... siyes.. betul ni..

ephyra memang sedap...
tak de rasa ubat julap.. hahaha..




ephyra rasa die macam oren2 tu..
tak yah ko minum campur ngan air apa2..
contoh nak campur juice bagai ker..
tak payah...!!
sebab ko bancuh ngan air masa biasa jer pon dah ok dah...
tak de masalah ko nak habes kan sebotol tu..
tak yah ko nak tutup2 hidung tahan napas bagai....huhu...


sebab ephyra ni ada campuran perasa buah-buahan...
superberry..acai berry yang semua bahan2 ni memang bagus tuk kulit kite..
rasa die macam oren2 tu pon tak lah masam..
n tak lah manis..
tak de jugak gula tambahan -tu pasal pesakit kencing manis pon boleh consume-

jadi.. korang jangan takut2 nak rasa sendiri ephyra ni...
tak yah nebes pon..
sebab memang sedap rasanya
melain kan ko memang tak suka perasa buah2an tu atau tak suka rasa oren..
tu memang tak dapat nak nolong lah kan.. ahahaha...

tapi insyaa Allah.. aku berani jamin..
tentang rasa nya.. ko tak kan menyesal..
sebab memang ramai pon tau..rasa ephyra yang sedap ni..
sedap lah..rasa buah...
insyaa Allah... 

cube lah dulu..
kalau takut nak beli satu pack premium [30 sachets] tu..
boleh rasa2 dulu dengan trial pack yang ada 10 sachets tu jer..
sama jer..tak de beza selain dari kuantiti dalam pack tersebut..









DAPATKAN PACK EPHYRA DENGAN HARGA KASIH SAYANG

dengan harga LEBIH MURAH...


DI SINI !!!






+



PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE BAG EPHYRA
:: FREE SKIN BAR EPHYRA 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE KALENDAR 2015 
[LIMITED TIME ONLY]
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG


TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE KALENDAR 2015 EPHYRA
FREE POSTAGE SEMENANJUNG






PASTIKAN ORIGINAL !!




banyak nya bende FREE..!!!
jangan lepas kan peluang ni tau..
sebab SKIN BAR EPHYRA tu dalam tempoh masa terhad sahaja tau !!!




WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


















5 comments:

Lynn Hamzah said...

insyaallah nanti leh cuba...

shima hanapiah said...

Sedap sgt..akk.penah order ngan aty... nanti nk mula mkn blk...hihi

Najib Ariyan said...

terima kasih atas info nya...

mama amir said...

teringin nak mencuba...

Fifi Nadhrah said...

tak pernah cube lagi.. tapi ofiicemate cakap sedap..