Wednesday, March 25, 2015

EPHYRA MURAH dan ORIGINAL !!




assalamualaikum..

2-3 hari ni orang yang mengoder ephyra premium ngan aku dok lah tanya..
ORI ker..??
pahaaaaam.. yer lah.. mesti lah kan..
bende nak di masukkan dalam perut..
bukan sebarang ko boleh tibai..

yer lah.. aku jual MURAH DARI HARGA PASARAN..
tu orang tanya aku.. ORI ker idak..
sebab memang risau tau..
kalau produk tu terlampau murah..
di kuatiri tak original...
sekarang.. apa orang tak tiru..
segala2 bende boleh clone hokeh..
termasuk produk kecantikan kesihatan bagai..
elok2 ko makan nak cantik..
tapi jadi sebalik nya..
bahan tak di iktiraf tak tau elok ker idak kan..
tak pasal jer ko kan..dapat kesan lain..
haa..tu aku selalu highlight kat korang..
PRODUK EPHYRA..
WALAUPON AKU JUAL MURAH..TAPI ORIGINAL tau..
diyakini keaslian nya...

giteeeww..


acaner nak tau produk tu asli ker idak..??

haaa.. nak share kat sini lah sikit..

aku memang amik DIRECT ngan pihak HQ OCEANLIFE iaitu pengeluar pada produk Ephyra ni..
tak melalui agent lain.. tak melalui dealer tau..
dan aku DEALER berdaftar dengan Oceanlife-Ephyra..
korang boleh tipon sendiri pihak HQ dan tanya nama aku..
atau nama2 dealer lain yang korang berurusan jual beli nih..

lagi satu.. produk EPHYRA yang original
mendapat pengesahan dari KMMM dan JKM
dan ada tande MONOGRAM kat kotak EPHYRA tu..

macam ni ha...



macam ni...
MONOGRAM ni berkilat kecik duduk nya kat sudut bawah bahagian kiri kotak EPHYRA
ni perbezaan paling senang ko nak tengok lah kalau ephyra tu ori atau tak



tapi jangan risau..
ngan aku.. aku jual yang ORI sahaja..
tapi tetap korang akan dapat harga lebih rendah dan murah dari pasaran...
harga ni harga kawalan tau..
kalau terlampau murah tu yang risau tak original...
jadi.. berhati2 yer..
jangan sebab ko rasa orang tu jual harga murah melampau..
ko pon men beli jer tak cek bebetul..
bahaya tuk kesihatan tau...
tak berbaloi pon nanti ngan harge murah tersebut...
haaa... aku bagitau jewww..





dapatkan harga PAKEJ yang lebih murah dengan aku..
just whats app/sms :: 019-2085089 [Aty]
atau email :: nurha_abdul82@yahoo.com
boleh borak2 pasal EPHYRA ni...










DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN DAN ORIGINAL DI SINI..!!!

LEBIH BERBALOI..!!!!






- PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]


- TRIAL PACK 10 SACHETS




EPHYRA SKIN BAR





SET 1 ::
EPHYRA PREMIUM [30 SACHETS] 
EPHYRA SKIN BAR
FREE BOTOL SHAKER
FREE POSTAGE SM


SET 2 ::
EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS]
EPHYRA SKIN BAR
FREE BOTOL SHAKER
FREE POSTAGE SM

SET 3 ::
EPHYRA PREMIUM SET [30 SACHETS]
FREE BOTOL SHAKER
FREE POSTAGE SM

SET 4 ::
EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS]
FREE POSTAGE SM


SET 5 ::
EPHYRA SKIN BAR
POSTAGE RM 6 SM



DAPAT KAN SEMUA SET2 DI ATAS NI DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI HARGA PASARAN !!




WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com



1 comment:

kisah_hearty said...

assalammualaikum...blokwalking.. :)

http://heartykisah.blogspot.com