Monday, June 01, 2015

FEATURE in Majalah Ibu&Anak June 2015 sebagai TAMU BLOGGER



Sila dapat kan majalah Ibu&Anak keluaran June2015
sebab aku ada dalam tu... miahahahaa... kemahen ko.. sebab muka ko ada..
jam2 tu nak soh orang beli...

eeaahh.. majalah ni bagus tau.. aku jatuh cinta..lagi2 sejak mengandung balik ni..
banyak tau info2 baru yang tak pernah aku tau pon dalam ni..
lagipon.. ritu aku ada sebut.. aku suka sangat kualiti kertas majalah ni.. hahaha.. siyes ni..


ritu aku ada cerite pasal interview ni kat umah aku...
oleh wartawan Fiza.. [ENTRY]
di jemput untuk ruangan TAMU BLOGGER muka surat 82 dan 83 full coverage..ngeheeee..





kemahen gabak lagi satu page muka aku..!!! malu ai taw... 
aku posing2 yang macam model konon nya..
gambar kat meja yang tak sempat aku nak kemas ni gak jadi cover penuh...hahaha..
oohh.. tak suka lah tengok tudung sendiri..
muncung2 tanjam macam tu.. aaiihh..tak sempat nak bersiap sangat masa ni...sobsobsss..

muka pon nampak cengkung sikit..sebab masa ni kan aku baruuuuuuuuuuuu jer baik demam seminggu..
sambil menjaga qaleef jugak yang demam on off 2 minggu..
ngan masa tu abah sado tak de umah out station...
ada aku cerite gak entry2 rituuuuuuuu....
tu nampak cengkung lak dalam ni...



waaahhh giteeewwww intro...heheh..




tunjuk kat fared.. kemahen die menyengeh dalam ni.. hahaha..
ada gambar kami bertiga..eeaahh berempat.. lagi sorang dalam perut tu.. 


aku rasa masa ni aku ngandung 7 bulan kot..
tapi tak nampak sangat pon sebab dress tu besar dan kaler hitam


ecececeaaahhhh....





cerite pasal pendidikan anak dan pembentukan akhlak anak..
iyeerr.. memang agak menekan kan tentang akhlak qaleef lebih berbanding perkara lain..
sebab aku percaya.. sikap dan akhlak anak bermula dari didikan di rumah oleh makpak nya..
dan dengan cara memperbaiki akhlak aku sendiri jugak..
insyaa Allah.. aku pon sedang cube dan sentiasa cube tuk memperbaiki diri sendiri..




crite pasal penulisan dekorasi


cerite pasal cara aku atasi keyboard worrier 


cerite pasal bisnes


hasil olahan penulisan wartawan fiza..
aku suka..sebab santai dan ringkas jer...lebih pada anak dan blog.. 
sikit2 pasal bisnes dan kehidupan real seharian.. 
ko nak baca jelas lg terang.. gi lah beli majalah keluaran utusan ni yer..
dah ada jual lama dah..aku pon beli last week lagi nih...
beli 2 tapi satu adik aku tina dah amik..
nak beli lagi satu.. nanti ley buat frame.. hahahaha....perasan sangat kaaaaaaaannnn....
biau lah... gambar sendiri pon kan... ngeheeeee...


okeh.. boleh dapat kan kat kedai2 majalah umah ko
kalau ada yang membeli sebagai sokongan pada aku..
aku ucapkan terima kasih banyak2..
kalau tak pon.. aku memang galakkan korang beli dan baca sendiri majalah parenting yang bagus macam ni..
hanya Rm 7.50 dan macam2 ilmu korang boleh dapat dalam ni..insyaa Allah..



















11 comments:

nayfatimah rasyid said...

nak sign sikit ;)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Fahreen Fredo said...

Kelas ko aty. Glam weh. Haha power power

safurara said...

wahhhh full tu! tahniah aty! suka sgt tengok! best nyaa!

Chekgu Azrine said...

Congrats aty..proud of u...

Hamelia Hamid said...

tahniah aty!

nurulhuda said...

wahhh!!! tahniah kak aty, saya mmg suka baca blog kak aty.. lg2 pasal anak n hiasan rumah =D

♥ ROS ♥ said...

bestnyer masuk majalah... topik pun best.. tahniah aty... ♥

saye niza said...

untungnya kak...teringin jugak jd housewife..tp blom ade rezeki anak lg, takpelah..kerja dulu hihi

Leya Peja said...

sure la ai pg bli ni... idola da masuk majalah sehhhh
hahahahahahah

Nadiah Hanum Wahab said...

Hebat aty...;) nak gi cari lah!