Monday, August 10, 2015

GayaRAYA2015 :: its a GOLD SEQUIN JUBAH









outfit dari JUBAHSOUQ
tak sure ada lagi ke tak design ni..
sebab aku carik2 nak letak link takde dah...

aku suka design2 dari jubahsouq ni...
sebelum ni ada selai aku pakai kaler olive green sebelum raya ritu kan..
ada lagi selai sbenarnye selain tu.. aku tak pakai2..huhu..

paling penting.. baju ni ada butang kat depan..
senang nak breastfeed anak..
kain pon selesa..bukan satin bagai pon..
tak tebal tak panas walaupon hitam..
cume.. saiz s tapi agak besar gak kat aku..
tapi tak per lah.. sebab jubah kan.. abaya style..

yang jubah sequin gold ni aku dah pakai dah sebelum2 ni lagi..
kalau ada yang perasan.. jubah ni aku pernah pakai tuk sesi photography majalan ibudananak..
masa aku pregnant 7-8 bulan haritu...[ENTRY]

pakai sekali tu jer.. jadi raya ni kite ulang pakai lagi sekali
masa ni nak gi open house waktu malam kat shah alam..
aku kalau malam2 boleh lah nak pakai kaler2 hitam emas2 cegini kan..
kalau siang2 tu rasa glam nau lak..hahaha..



wideshawl satin byatyFared warna gold jugak..





love the sequin details







4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

eima said...

cantik ...ko pakai ape pun lawa wei ..

salwana nordin @ che'wa said...

saya pun suka jubah dr jubahsouq..skang baru ada 2 koleksi..ada rezeki nk beli lg..puas hati kan :)

Nadiah Hanum Wahab said...

Sweet...nmpk glam!