Wednesday, September 02, 2015

OutfitAtyFared :: NEON YELLOW kaftan KIMONO







ZALEQHA KAFTAN KIMONO dari INHANNA.COM

Kaftan tu ada hidden zipped kat depan.. senang nak BF anak..
kain pon sedap selesa..
cuma tak kenan lengan nya tu besau nau..ala2 saloma giteeww...
pakai ngan skirt pon cantik..
tapi aku pakai ngan PALAZO dari SEQOCI.COM 





baju ni free siz fit sampai xxl hokeh.. memang loose betul..
labuh belakang tu aku suka..
selalu baju cegini pendek depan belakang tak elok nak pakai..
nampak punggung kan..huhu..

ni first time aku rasa aku pakai shocking color macam ni..
NEON YELLOW..!! aku tak berapa cherghah kan..tak berani sangat nak pakai kaler2 cegini..
tapi.. sebab boring balik2 kaler tu.. 
tu saja aku try kaler lain sikit cegini..
rasa tak lah janggal sangat pon sebenarnya...
aku jer rasa cegitu sebelum ni.. hahahaha..







3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cantik kuningnya tu...

eima said...

ok cantik bergaya

nayfatimah rasyid said...

mu pakai aper semua pon cantikkk ;-