Sunday, October 18, 2015

Wordless wednesday :: hadiah dari mertua.....










gelang mekah must have.. 




suka details bag ni.. cantik sangat...
boleh pakai tuk letak telekong bawak gi mesjid...




dapat jubah hijau..sulam benang...yang cantik...
aku dah terlalu banyak jubah dari mekah kaler hitam bezanya lain2 design jer..
almost 10 helai dalam simpanan sampai ada yang aku buat basahan pakai sarung hari2...
tapi kali ni dapat pemberian yang berbeza.. memang aku suka sangat..
abah sado dan anak masing2 dapat jubah putih bersih bersulam...
air zamzam kurma kismis..tu memang semestinya...

thanks FIL... banyak sangat dapat ni....alhamdulillah..
moga FIL dapat haji yang mabrur insyaa Allah...











3 comments:

Nadiah Hanum Wahab said...

Ehhhh saya pon ada beg hitam berambu ramba tu..hadiah dari mak saya masa gi umrah ritu..hehee

bearyblossom said...

Cantikkkk :D

nayfatimah rasyid said...

cantikkk ;)
dapat gak jubbah color hitam masa mak pi buat haji 2 tahun lepas tp singkat, pakai kat dlm umah jew