Tuesday, December 08, 2015

anda die hard fan PINK... Cuba DEKORASI Pink dan GOLD ni...











kak.. saya tak minat warna2 gelap macam hitam..dan tak suka jugak kaler2 rona tanah macam coklat..atau krim..
saya suka kan pink..tapi nak cuba padankan dengan warna gold..nak nampak lembur dan ekslusif pada masa yang sama.. [kate ko nak ikut trend]
sesuai ker kak..?? cer bagi idea sikit..

[olahan ayat sendiri dari pertanyaan pembaca]


aku dulu pon minat pink..masih minat jugak...cuma nya..lebih pada outfit..
atau sesetengah barang..
untuk hiasan rumah..selain bunga.. aku cube elakkan...
atau..tengok pada keadaan..

pink warna yang comel...eerrr...kat mata aku lah..
aku pernah dulu2..masa duduk bujang kerje kat KL..
dekorasi bilik kaler pink dan off white..
tapi memang..sooooo gurlish..!!
sesuai ngan jiwa aku waktu tu...konon nya lah..ahaaakkss..


okey okey..aku takde idea sendiri..
tapi aku gigih carik idea tuk kongsi ngan korang peminat pink 
boleh buat gaya dekorasi kalau suka..




















Cantik kan gaya Italy gold klasik matched ngan pink..



Ini betul2 untuk orang yang bold dan pencinta mati pink..!!







aku yang rambang mata tengok warna PINK dan GOLD ni..!!
selambak gambar aku bagi korang cuci mata dan idea..huuuu...









so..sapa kate warna pink tak serasi bersama ngan kaler gold..
tetap cantik kan..masih boleh nampak ekslusif..
yang penting..macamane nak suai dan padan..
gabungkan warna cerah dan jugak gelap..
dan sebaik nya.. di nasihatkan jangan gabung lebih dari 4 warna dominan dalam satu ruang






12 comments:

Sheila Adziz said...

wow... cantiknya... lembut ja rasa... mmg match kan pink gold... suka la... hehe

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya deco

dorsett pink said...

cantk. saya suka sangat

dorsett pink said...

nice!. saya suka pink... cantik

veesakura said...

i suka drawer yg last tu. cantik!!

azizah green line said...

cantiknyaa! lembut sagt warnanyaa

nUR_rOsALiNdA said...

Kita suka pink!!!!!~
Nak curi idea gambar² ni la

nadiah hanum said...

Memang betul pink warna yg comel..tapi Nad 'kurang berani' bermain dgn warna pink utk deco2..sebab saya ni tak comel agaknya..hehee

eima said...

memang nampak mewah sangat la

nurul harnani kasmari said...

Perfect photo. Inspirasi ^_^

Sha Nikitasakura said...

Pink..i like!

sudu pisau langkawi said...

Class aty