Wednesday, January 13, 2016

Jalan2 Window Shopping kat INDEX LIVING MALL -Part 2
















mencari ilham tuk dapur baru kiteorang nanti..









ko nampak tak macam glass hitam kat wall tu..
aku ritu masa kat satu hotel aku duduk.. dah pekenan dah glass hitam tu tuk kitchen cabinet kiteorang nanti..
ikut hati aku..memang tak berapa pekenan backsplash bagai tu.. huhu..
nak yang ringkas2 tapi cantik macam ni..
tapi..mahal ko.. huhu..
tengah pikir.. mungkin boleh letak kat dry kitchen jer kot nanti..





kind of sopa yang aku suka..harga rm2k plus jugak..hurrrmm..





sofa atas biru dan coklat bawah ni sama jenis..lain kaler..
murah jer ni rm 379 tak silap..
tapi tak ley bukak sarung tau ni..aku dah belek dah.. huhu
susah lah nak cuci nanti...



aku sebenarnya nak sambung lagi entry..
tapi banyak sangat gambar aku tak sempat nak edit..
nak letak kat sini sekali harung pon..memang banyak..
so..tuk julung2  kali nya.. aku akan sambung entry lagi part 3...peerrgghh...
nak tunjuk pasal gambar2 dekorasi bilik tidor kat Index Living Mall ni yang aku rasa cun..
tapi.. nanti aku sambung..
nak kene packing barang ni...jap gi ada penghantaran..
esok sambung lagi...



3 comments:

Orange Juice said...

cantik nau...ni klu besaq kan rumah , giler rambang mata aihh

eima said...

wahhh aku plak yg xcited ni hahaha

nadiah hanum said...

cantiknya set bilik tidur gugurl tu..memang tengah mencari ni..