Sunday, February 14, 2016

INTEEMOR...Jamu moden yang sesuai tuk kewanitaan anda....



"Kan akak dah ckp period akak x teratur. Sampai ingatkan pregnant, tp check xde pulak. Minggu lepas minum inteemor, kurang dari seminggu dah dtg balik period. Tq Inteemor - bantu stabilkan period akak yg x menentu ni!"
- sharing pengguna Inteemor - 


"LANCAR! TIAP-TIAP BULAN 'DIA' DATANG!" 


Apa yang datang tiap bulan tu kak? Ohhhh "BENDERA MERAH"! Bila lambat je mesti risau. Bila sikit sangat pun kita risau kan... Tanda-tanda hormon tak stabil tu! . .

Nasib baik ada Inteemor. Penyelamat keadaan kan? Minum tak sampai sebotol lagi, period datang bagus... Lancar dan elok! Terus legaaaaaaaa. . 






INTEEMOR yang ada manjakani, sireh, durian belanda, dong qui, akar serapat dan banyak lagi herba menstabilkan hormon perempuan sebelum dan semasa datang bulan! 




Boleh jugak buang toksin dalam badan dan lawaskan sembelit! 





Lagi best, kalau ada keputihan.... Confirm keputihan hilang! Miss V harum, ketat lagi





KHASIAT INTEEMOR UNTUK WANITA : 



šŸ’ Merawat keputih4n dan lendiran yang banyak
šŸ’ Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
šŸ’ Merawat dan menyembuh luka2 dalaman semasa dlm pantang &selepas bersalin
šŸ’ Mengecutkan peranakan
šŸ’ Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
šŸ’ Melancarkan peredaran haid
šŸ’ Cik V akan berbau harum semulajadi
šŸ’ Memberi tenaga sepanjang hari
šŸ’ Membuang angin dalam badan
šŸ’ Membetulkan kitaran haid yang tak teratur
šŸ’ Menghilangkan sengugut 


šŸ’ Melangsingkan badan dan menjadikan bentuk badan lebih menawan





HARGA PENGENALAN : RM49 je! 


Boss baik hati nak kasi akak-akak semua rasa INTEEMOR


Ramai sangat yang suka dan puas hati! Ahkakkak tak nak cuba ke???








WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089[ATY]




[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]





EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


untuk pertanyaan lanjut mengenai produk