Friday, March 25, 2016

Dining Area :: apa cerita ??





nampak sipi2 tu..dining area aku..
dah cat..!!!  kan aku dah cakap..
kejap jer tu dining area aku kaler putih..
sekarang..dah hitam..!!

baru jer setel cat tu..
progress sangat2 slow..
sebab bizi..
ada sebelum tu.. aku malas nak tunggu abah sado bizi sangat..
aku gi cat satu wall kat dining area ni sorang2..
sekali.. malam tu.. terus sengal badan aku..!!!
tak pasal abah sado kene mengurut.. hahaha..
dah lama tak buat..
harap kan abah sado jer..
kalau ada pon.. sikit2 jer aku touch-up...
tu badan dah tak biasa..
hamek... terus rasa longgau aku punya sendi2..

abah sado sound laju2..
tak payah buat dah.. tunggu jer die free nanti..die buat..
haaaa...part menunggu tu lah..jenuh sikit.. hahaha..
dasar bini tak reti nak sabar..

tapi biler dah sakit segala badan..
memang nampak gaya..kene tunggu jugak lah tu..

selagi tak cat..aku rasa rumah nya tak siap..
aku nak pikir tuk deko hapa pon..tak datang2 idea nya..

rasa macam nak letak cermin besar..
sebab kawasan tetibe menecik pulak biler dah cat hitam tuh..huhu
tapi.. lawo aaahh..-kat mata kiteorang lah..
nanti aku tunjuk gambar penuh yer..
tu kalau letak lampu chandelier besar kristal2 bling2 tu..
memang lagi cun..
tapi tu lah..malang nya.. kiteorang prefer sejukkan diri sendiri dulu dengan letak kipas..heheh..
tu tetibe aku rasa macam nak letak ekon jer pulak tu kat situ..aaiihh..
tu semua lah tu.. nak membanyak kan bil aku.. eeahh..?? hahaha...
dah letak ekon..boleh lah letak lampu cantik macam kat bawah ni ha..





ni gambar dari showroom SSF..memulaaaaaa dulu aku amik masa fes time datang..
lama dah ni gambar...
aku dok pekenan betul lampu ni..
dah berangan memang nak letak kat atas meja makan...
tapi tu lah..berangan jer lah dapat..heheh..
unless angan2 menjadi kenyataan kalau aku letak ekon..mihmihmih..
nanti2 lah tu..
buat-renovate rumah ni..duit kuar macam waterfall...pfftttt....
nak buat mana penting dulu..






lampu macam ni jugak.. cantik kan...atas meja makan..
kalau lapar..takde wit nak makan sebab dah beli lampu riban2 macam ni..
ko tenung jer la lampu tu dengan harapan jadi kenyang.. hahaha..



nanti free aku share lagi..
tak free sangat nih...
kot sopa aku sampai isnin ni..
boleh ar cerite sekali..weeeeee...
we ols tak sabar yaawww...








3 comments:

Rayani Rais said...

iols pun tak sabar nak tengok sopa uolsz..
hari2 jenguk blog u tau.

bagi ler kakakmu ini anugerah stalker tegar.
hahahhahha

wani ezryl * said...

lawa lampu chandelier tu!

nayfatimah rasyid said...

alahai cantikk weiiii