Tuesday, March 22, 2016

LEGO BIRTHDAY POOL PARTY For LISA



lepas balik dari Kl semalam cerite tuh..
kiteorang terus ke shah alam..
singgah umah ayah kejap..lepak2 sana..
lepas tu terus ke birthday party anak pada Dd dan kamal
dulu Dd ni blogger gak..tapi sekarang dah tak aktif langsung..
alhamdulillah.. hubungan silaturahim tu masih berpanjangan...
tetiap tahun tak pernah lupa nak jemput kiteorang setiap kali buat majlis besday anak dierang Lisa..
tapi ni fes time dapat penuhi undangan..
last year tak dapat gi rasanya sebab abah sado out station kot..rasa nya lah..
tapi pernah gak beraya umah derang sekali..
Derang pon datang masa besday party qaleef last year..raya pon pernah gak sampai..
hope silaturahim berpanjangan.. insyaa Allah..

tahun ni.. derang buat besday party anak tunggal derang Lisa lebih kurang sebaya qaleef
kat Pool Area Alam Sanjung Service Residence Shah Alam..
tu dari Kl malas aku nak balik rawang..terus jer ke shah alam tu..
majlis nya petang..
ngan tema LEGO BIRTHDAY POOL PARTY
awal2 dah pesan soh bawak baju renang sekali..
haaa.. tu part anak2 suka tu kan...





aaauuummmm.....!!! LEOPARD PRINTED CARDIGAN dari POPLOOK
matching2 ngan Zalora bag ala2 Safari dah theme aku ni.. hahaha..
tu aku pakai Chiffon Palazo.. bukan skirt tau.. heheh..





sampai lepas asar tapi majlis tak mula lagi.. 
tapi ada clown ni layan bebudak yang datang dan buatkan belon..









menarik kan tema LEGO ni.. colorful
gift budak2 pon dapat LEGO sorang sekotak..lupa nak amik gambar..
seronok dak qaleef dapat LEgo tuh...

moist cake nya sedap...sangat... ke kek sponge.. aku tak sure.. heheh..tapi sedap...
biskut lego atas ni anak aku dok kerje kan..manis lah tu kot..
tu yang die suka tu kot..huhu




dak qaleef dari datang.. hundred times tanya biler nak mandi kolam.. hahaha..
ajak makan dulu.. die kata tak nak..
sebab dah nampak kolam..huhu..
sabau lah nak.. kite datang nak meraikan Puteri Khalisa...
bukan nak mandi kolam semata... haaaiihh




dak shaquille melena tido..satu hari tak tido...kat umah atok nya pon main jer..
sampai sini..elok pulak die melena..
buat kat pool area tingkat 7..petang tu berangin banyak..memang sedap lah..





Happy Birthday My dear Lisa..
nty doakan Lisa membesar menjadi anak yang cantik fzikan dan akhlak..menjadi anak yang solehah insyaa Allah..
semoga awak memperolehi apa yang terbaik dari yang paling baik dalam hidup..amin...

takde gambar ngan pengantin hari tu..gambar ni jer ada..






gambar ngan mak pengantin jer ada..Dd..
mekaseh sangat sudi jemput kami sekeluarga..





ada aktiviti silap mata tuk anak2 jugak while makpak makan..




shaquille pon dah bangun lepas2 kiteorng setel makan tu..
tau2 jer die dah sampai masa nak mandi pool.. 
memang peberet die lah tu...








#matlekatmukaketat ni biler dapat mandi main air macam ni.. muka ketat pon boleh menyengeh nampak gigi gusi sampai mata jadi sepet..!! tu kemahen seronok lah tu macam tu guper die kan..


masa agak singkat tuk anak2 mandi..
sebab dah maghrib...
paksa gak dak qaleef naik nak balik..
ikut kan die tu memang tak puas..mandi kejap sangat...
nak buat acaner kan..
dah nak azan sangat waktu tu..
tak nak lah anak2 duduk kat luar tempat2 macam tu waktu2 maghrib..
tu siap janji nanti nak bawak lagi..baru lah die naik..
tunggu shaquille besar sikit..
ada geng main air..aku kompen lagi jenuh nanti nak ajak balik...
aku dapat bayangkan..

so far.. majlis yang happening dan menyeronokkan tuk anak2..
thanks lagi sekali kat tuan rumah menjemput kami..
insyaa Allah.. raya nanti kalau ada kesempatan..ada rezki boleh jumpa lagi..
thanks again tuk Dd dan Kamal [suami]









4 comments:

ameris said...

comel je tema lego... meriah sungguh majis bday.

eima said...

wahhhh hebat nye majlis .... comey shaquille ...

wani ezryl * said...

happy qaleef & shaquille mandi manda :D. lego theme tu macam best ok. siap ada biskut lego. comel sgt!

O'gosh Iskandar said...

Wahh...comelnya.....shaquille comel jugak