Tuesday, March 22, 2016

contact number KONTRAKTOR PLASTER CEILING rawang



aku ingatkan aku dah bagi dah kat entry ritu tu..
ya hampuuuunnn...tak bagi lagi rupernya...hahaha..
sengal betul aku nih..
patut lah orang dok email aku tanya..
aku dah pelik2.. seb bek tak naik hangen lagi.. hahaha..
yer lah...aku biasa gak..dah update full details dalam blog..
tapi orang masih lagi tanya..
tak lah marah...heheh..tapi.. aku memang jarang dapat reply lah kalau cegitu gaya..
kot orang jer yang marah..
tapi betul.. terus terang cakap..aku tak mampu nak reply email setiap hari..
tu ada sesetengah nya..lagi senang kalau aku update jer dalam blog..

so macam kontraktor ni lah..
sebab ingatkan aku dah update ritu..
sekali dapat banyak email..aku buat bodo jer.. hahaha..
maap yer... aku sungguh2 ingat kan aku dah bagitau..
rupernya.. nan hado..
tu pon sebab ada jiran2 wassap tanya aku no kontraktor tu..
wassap tanya siap bagitau.. "saya ni dok satu taman aty jer..selalu baca blog aty"
siap die bagitau..sebelum wassap aku tu..
dah carik baca semua entry..
kate nya tak pernah missed baca blog aku ..
oooooooo-kkkkkkk.... fine...
bukan die sorang..
ramai rupernya jiran baca blog aku..adeehhh...
bagitau bende yang sama..
yer lah.. dah tau aku tinggal mana kan..
so carik kontraktor area yang sama..
gigih lah aku pon baca balik..
eeaahh..meamng tak ada rupernya..agagaga..
tu laju2 update entry ni..

share kontraktor yang buat plaster ceiling umah aku ni..
area rawang.. dok country homes..
tapi... die kate die boleh jer buat kat mana2..
mungkin area2 selagor kot die ok..
sebab ritu die ada cakap buat kat shah alam..
ni details dia..Melayu yer...

KONTRAKTOR EN HISHAM 
[PMH CONSTRUCTION&RENOVATION]
011-36242797 / 017-2962757

Harap membantu..
tapi Yang buat plaster ceiling rumah aku tu..indon...kerakrayatan malaysia
dah lama dari tahun 80-an tinggal malaysia
kata nya pengalaman puluh tahun..
aku percaya..sebab tengok hasil kerje dia..
nama dia Sawi.. Pangkat pakcik2 dah tu..
Aku panggil om jer..
Die memang specialist buat plaster ceiling..
dan jangan tekejut kalau die buat kerje tu sorang2..
pekerje die siap lari -dan kerje ngan en hisham ni..
sebab tak tahan Sawi ni teliti dan sangat2 cerewet...huhu..
ada bekas pekerje die datang sekali tolong pasang lampu dan cat masa last day tu..
tu yang die bagitau lah..
tapi betul..hasil kerja dia sgt2 teliti..kemas dan hampir sempurna..
Kalau nak cakap..aku memang puas hati sgt..
So mungkin ko boleh request nak om Sawi ni..kalau kata tuk plaster ceiling 
Wiring cat bagai keje org lain pulak..
en Hisham tu tokey die lah tu...
Eerrr.. Lagi satu.. Takyah mention nama kiteorng pon..
aku rasa die tak tau nama aku pon.. Heheh..



3 comments:

eima said...

good sharing aty

Norhafeeza Bambang Shaidi said...

Kak aty nak taye if minta quotation dhlu blh ke ?

Rustrtzm Rustrtzm said...

salam..klu ada sape2 nk buat grll,pagar root iron/standt stell..boleh call saya..01126506747..