Friday, May 13, 2016

Dekorasi meja kopi :: mood romantik


takde nama glam aku nak letak selain dari meja kopi..
nak sedap sikit dengar..boleh sebut "coffee table" nampak macam standard sikit.. hahaha..

jap aku gugel apa omputeh panggil meja kat tengah2 halam sofa nih..






aaaaaaa...


nama nya 'coffee table' la jugak...


so aku bole panggil -meja kopi- jer jugak..


takde entry deko nak cerita...
last ritu...pasal..... side table kan..
teringat pulak aku ada orang [beberapa orang] nak tempah gubahan bunga kata aku..
lagi kan aku share soh korang gubah sendiri..
lagi kan pulak ramai nak soh aku gubah..
biler aku tanya.. serious ker..??? yeaahh...mereka serious...

sebab aku dok pikir.. kan ritu aku dah bagi banyak tips kat korang..
lagi jimat buat sendiri dari kan upah orang..
eerrr... aku sendiri pon akan amik upah hokeh.. 
tapi dah kate malas aku nak hadap..
lagi kan aku share..lagi ramai pulak yang nak mak gubahkan..
feeling2 rizalman ni... *libas shawl...

tu tak per lagi...
ada orang mintak aku jual gubahan yang aku gubah ritu tu..
ya hampunnnn.....dah kenapa korang pon... 
gigih aku bukak entry tu balik kot aku ada TER kate buat sale..hahaha..

gubahan cincai2..simple macam tu...tak semenggah mana..
pon ada orang pekenan.. nanges kerterharu-an aku di buatnya...

elelelelele....aku anggap...korang gurau2 jer tu..
saja lah tu nak bagi iolls perasan...hahaha...
tak kaaaaaaannnn lah korang minat nau ngan hasil tangan aku kan..
kat luar tu.. yang hebat..berpengalaman khusus..lagi ramai korang boleh mintak..
korang memang taaawww... nak manja2 ngan iolls lah teeewwww..
takper2.. mak paham...hikhik...

ok lah.. namo lagi cerite pasal bunga...
sebab aku tak minat nak letak harga lagi kat situ..-kekwat tak bunyik nya-
aku nak share dekorasi simple kat meja kopi aku tu..
almaklum laaaa..orang baru nak ada meja kopi keeeenn...
sibuk2 lah nak jugak deko kat situ...
alaaaa...tak lawo mana pon....
tapi nak jugak tunjuk...
sebab... rasa romantik nau umah aku 2-3 menjak ni...ahaakkss..











semua barang adalah sedia ada...[kat meja kopi] 
dah lama beli.. pernah guna..dan simpan..
lepas tu sekarang.. gunakan balik..
rasa lah macam bende baru kan..
ubah2 sikit dekorasi tu..

bunga tu.. orang panggil bunga hajah zabedah..
dah 3 tahun lebih lepas kot aku beli..
pon sama gak.. bukak pasang..gubah simpan..
kuarkan balik..letak2 jer..-sebab tu jer pon yang ada-
nanti nak tukar semua putih..
aku tak suka satu ruang ada lebih dari 3 color terlampau contra...serabut mata aku pandang
nak beli bunga lagi gebus...
nanti lah time2 nak raya..ada satu port akan buat sales..
bunga mahal2 boleh dapat murah... time tu baru beli..
gubah nak2 raya... baru feeling2 sikit..
sekarang..kite pakai apa yang ada hokeh..
[lepas tu pandang..alaaaa..sendu nya bunga aku kat main hall ni]

kalau ada yang perasan...aku ada ubah2 dekorasi sikit..
almaklumlah.. bende baru..
masih tak jemu..masih banyak idea belum di cuba...
so..kejap2 kan alih sana alih sini..
tu kang sat lagi.. nak raya nanti..lain pulak rupernya tu...
ko tengok kan jer lah...

ok lah..







KORANG NAK HILANGKAN MASALAH KULIT PADA MUKA MACAM KAT BAWAH NI..??

 ๐Ÿ‘ HILANGKAN PARUT JERAWAT & JERAGAT. 
๐Ÿ‘ KECUTKAN & MATIKAN JERAWAT.
๐Ÿ‘ ANJALKAN & TEGANGKAN KULIT WAJAH YG KENDUR.
๐Ÿ‘ HILANGKAN BINTIK HITAM.
๐Ÿ‘ CERAHKAN KULIT KUSAM.
๐Ÿ‘ BAIKI TONA TAK SEKATA.
๐Ÿ‘ HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA.
๐Ÿ‘ RAWAT KULIT SUNBURN.
๐Ÿ‘ KEKALKAN KELEMBAPAN WAJAH


EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM

ADA JAWAPAN NYA..!!




MACAM MANA BOLEH BERKESAN DLM 3 HARI JERRRR?? .
.
Tudiaaaa akak-akak, adik manis semua, tak usah pening-pening macam mana #ephyraskinnano sangat power sampai berkesan dalam 3 hari! .
.
Kami tak ada guna sebarang paraben, merkuri, hydroquinone, atau bahan-bahan terlarang tau!!! 

Produk #ephyra 100% SELAMAT! 

.
Rahsianya??? 
.
Kami gunakan formulasi dari bahan-bahan semulajadi yg terpilih & berkualiti tinggi! Bukan sebarang-sebarang bahan ye! .
.
Sebab tu bila #ephyralovers pakai, memang sedap je kat muka. Rasa lembut & tegang. Paling best.... Jeragat, parut jerawat, tona tak sekata semua dapat dibaiki dengan sempurna! 


SEMINGGU JE KULIT BERUBAH LICIN BERSIH ❤️!!! .
.
Jeragat tu punyalah payah nak hilang. Pori pun yang besar-besar macam kawah bulan. .
.
Pakai #ephyraskinnano setiap hari siang & malam.... 
Tahu-tahu pori mengecik... Jeragat pun pudar! 
Tak nampak hitam-hitam kat pipi!!! .
.
Hebat kan #ephyraskinnano ni. Macam tak percaya, tapi memang betul-betul terbaik! 


❤️ CEPAT MERESAP.Xsampai seminit!!
❤️ X MELEKIT.
❤️ RASA TEGANG & FRESH.
❤️ JERAGAT BERKURANG.
❤️ BAGUS UTK LEMBAPKAN KULIT.



Dalam EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM, 

vitamin E digunakan untuk memudarkan sebarang parut dengan pantas. 

Tak kiralah parut jerawat mahupun jeragat. .
Vitamin E juga adalah Agen Sun Protection semulajadi pada kulit kita. .
Lagi musim panas macam ni kan...jeragat laju je naik kat muka. 

So cemana tu?!!
.
Guna #ephyraskinnano utk halang jeragat! Jangan kasi can dia datang singgah muka!



HANYA RM 68 [SM] / RM 72 [SS]
FREE POSTAGE [HARGA PROMOSI]



WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
*[untuk urusan jual beli sahaja yer..tolong jangan call/atau wassap sebarang pertanyaan berbentuk peribadi/tidak berkaitan dengan jual beli produk..ianya tidak akan dilayan sama sekali]


EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI

8 comments:

lieyalatif said...

haishhh untung org suke hias umah...manjang umah berubah2...jgn farid masuk umah balik keje keluar balik tgk nombor umah sebab nak komponkan betul tak umah die hahahaahah keluar keje lain deco, balik keje lain deco katenyeeee....

aty pasni share citer plak pasal anak2 aty tak kaco ke brg2 umah semua tu....mesti ramai nak tau jugak tu.....

Chekgu Azrine said...

Cantik sgt...romantik..i likeeee it so much!

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaa

eima said...

menarik dan cantik ....


amirah said...

cantiknya lahai...kretip sungguh...kalo umah kiter ni atie sekejapan ajela dh berabuk..huk huk huk...alaaa bila la atie nak tunjuk gmbor semua ni..hall ngan breakfast counter tu...tazabar kiterrrr... : P

MrsEnoxis said...

Cantik sangat!! Suka suka suka...

Gieyana said...

seyes lawa Aty...nnt nk kena simpan budget g beli side table kt ssf..haizz!

Cik Siti Hajar said...

kak aty.. cer bagi idea untuk bilik pengantin... nak ada unsur2 romantik.. heee~~