Friday, November 18, 2016

DEKORASI








kemarin aku share gambar atas ni kat satu group dekorasi kat FB [Kelab Kaki Deco]
for the fes time..
dah lama dah follow group tu..dari awal lagi..
tapi sebelum ni.. suka tengok jer inspirasi deko orang lain..hebat2..!!
terus ahkak rasa segan nak share dekorasi rumah yang biasa2 jer..
kat blog sendiri tak rasa sangat..biler nak post kat group..rasa macam post kat wall orang gitewwww..
rasa nak tampau diri sendiri...hikhik..

lepas tu..biler dapat banyak comment..cakap mereka2 semua followers blog aku..
ada yang dah lama..
semata2 sebab deko yang aku rajin share sebelum ni..
terus rasa... alaaaaaaaaaaa........... dah lama tak sharing idea2 deko.. tips2 deko..
macam dulu2...
rasa bersalah tak pasal..hahaha..
tak tau lah kenapa nak rasa bersalah tu...
mesti korang2 semua..yang suka follow sebab bende2 tu [deko]
hari2 bukak blog..rasa kuciwa sebab ahkak dah tak berapa fokus pasal deko kan...

aaiih.. tu lah.. nak buat macamane..
ahkak manusia biasa.. punya life yang berubah2.. cewaaaahhh ayat ko kan pulak..
macam mintak kene bash jer... bahahaha..

okey..tak kelakar...

#siscuba







5 comments:

Mila Ahmad said...

elegant sgt kak.

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa

Wawa Yusoff said...

seronoknye dia dapat belek rumah lepas cuti lama yek.. :D

ameris said...

deco2 aty mmg expert...
cepat update susun atur mcm dulu aty.

norlina jusoh said...

takpe.. takpe.. citer lain pun best. hari2 buka blog semata baca blog aty