Friday, February 10, 2017

PRE-LOVED - BAJU BLOUSE





TOP BLOUSE BLACK

 FREE SIZE : FIT S / M

MATERIAL :: CHIFFON / JARANG 
LENGAN 3/4 [SEKERAT]
CONDITION :: 8/10

price :: Rm 15


Skirt dress dari Hanancollection2014 [IG]
Breastfeeding friendly [ada butang kat bahagian depan baju]
tali ribbon belakang

SIZE : S

MATERIAL :: COTTON [TAK JARANG DAN TAK TEBAL
CONDITION :: 9/10 [jarang pakai.. maybe once or twice]

price :: Rm 49 [ beli dulu Rm100++]




WHITE KIMONO [SOLD OUT]

 FREE SIZE : FIT S / M

MATERIAL :: POLY CREPE
INCLUDE TALI PINGGANG
CONDITION :: 8/10 

price :: Rm 19


POPLOOK  LEOPARD PRINTED CARDIGAN [SOLD OUT]

 SIZE : S [FIT XS]

MATERIAL :: VALENTRO
CONDITION :: 9/10 [PAKAI SEKALI]
TALI PINGGANG HILANG

price :: Rm 19


POPLOOK  TUNIC ORANGE

 SIZE : XS FIT TO S

MATERIAL :: POLY CREPE
CONDITION :: 9/10 [JARANG PAKAI]


price :: Rm 49 [HARGA BELI DULU RM 109]


DOLL TOP PINK [SOLD]

FREE SIZE [FIT S TO M]

MATERIAL :: COMO CREPE
CONDITION :: 9/10 [PAKAI SEKALI]
TALI BAHAGIAN BELAKANG

price :: Rm 15


BUTTON DOLL TOP MUSTARD [SOLD OUT]

FREE SIZE [FIT M TO L]

MATERIAL :: POLY CREPE
CONDITION :: 8/10 

price :: Rm 15





KASUT 1

 [BRAND ZALORA]
COLOR BEIGE [cream lembut]
SIZE 4/35 [sesuai tuk kaki bersaiz 3 jugak]
condition 9.5/10 [baru pakai sekali]-tapak masih bersih
sebab jual :: sempit 

HARGA :: RM 19




JUBAH FROM JUBAH SOUQ 

COLOR PINK PEACH

MATERIAL VALENTRO SILK
SIZE S

CONDITION :: 9/10 [jarang pakai]

HARGA :: RM 89 [beli dulu Rm 189 ]









PASU 1

MATERIAL glass TEBAL / BERAT DAN SOLID

HARGA :: RM 79 
[Harga beli dulu Rm 199]




kalau nak cod area rawang atau kawasan berdekatan boleh bincang








no booking

BOOKING AND PAYMENT WITHIN 1-2 HOURS

NO FUSSY BUYER 
SERIOUS BUYER ONLY 
*barang di jual stock tak banyak..or may be ada sehelai jer.. so.. PLZ..!! kalau kata KOMPEM [bila aku tanya] dan dah dapat akaun number.. maknanya aku dah simpankan stock /block order dri orang lain.. KALAU KATA TAK JADI.. TOLONG BAGITAU CEPAT..JANGAN DIAM JER buat2 tak bersalah langsung..!! atau order jadi tak jadi ikut suka.. tu maksud aku SERIOUS BUYER..kalau bebetul nak... baru kompemkan yer..#respect


WHATS APP 019-2085089 [ATY]
hanya untuk urusan jual beli sahaja yer

POSTAGE berbeza mengikut berat