Wednesday, April 26, 2017

WAKTU BILA IBU MENGANDUNG PERLU AMBIL SUPPLEMENT TAMBAH SUSU @ MILK BOOSTER? SEBELUM @ SELEPAS BERSALIN?


Apabila wanita mengandung, soalan yang kerap menghantui mereka adalah "Cukup ke susu badan dia untuk si anak?". Malahan soalan ini adakalanya membuatkan para ibu tertekan. .
.
Khasiat tambah susu @ milk booster merupakan satu BONUS bagi #Ephyralovers yang mengandung. EPHYRA dengan formulasi 9 bahan semulajadi sebenarnya menyeimbangkan semula hormon dalam badan si ibu. Ramuan dalam EPHYRA menyingkirkan toksik dalam badan dan secara tidak langsung mengembalikan hormon susu dalam aturan yang betul & seterusnya meransang kelenjar susu untuk mengeluarkan air susu. .
.
✅Jadi, seeloknya EPHYRA boleh diambil ketika ibu sedang mengandung lagi. Ia sebagai persiapan untuk tubuh kita menyemibangkan hormon & menyingkirkan toksik yang tak diingini. .
.
Bila baby lahir...Haaaa kau! Penuh mulut dia minum susu tau. Ibu pun senang hati, bayi pun sihat! 
Mengandung ada kalanya menjadikan kita lemah & tak bertenaga. Lebih-lebih lagi dalam cuaca tak menentu, mestilah badan mudah kehilangan tenaga. .
.
EPHYRA dengan pelbagai khasiat baik untuk ibu dan anak - memberikan tenaga berkekalan buat si ibu agak terus aktif semasa hamil. 
GAM AKASIA atau GAM ARAB yang sangat terkenal di kalangan orang Arab. Ia telah menjadi makanan rutin buat orang Arab untuk meningkatkan imunisasi badan mereka. .
.
Begitu juga ibu hamil, gam akasia turut membantu menambah imunisasi badan ibu dan bayi agar tidak mudah diserang penyakit. .
.
Malahan, gam akasia juga mampu mengelakkan kekejangan otot si ibu dan memudahkan urusan seharian mereka. Tak cepat letih dan kekal bertenaga! .
EPHYRA mengandungi Kolagen Ikan Laut Dalam iaitu kolagen ikan putih dari perairan Perancis. Perairan yang selamat & tidak tercemar. .
.
Kolagen ikan laut dalam ini kaya dengan sumber protein dan kalsium yang sangat bagus untuk penghasilan susu badan dan pertumbuhan otot serta tulang bayi.
PREMIUM PACK [30 SACHETS]

HANYA RM 149sm / RM 159ss PER BOX !! 
FREE BOTTLE SHAKER


TRIAL PACK [10 SACHETS]


HANYA RM 50sm / RM 55ss PER BOX !! 


 FREE POSTAGE!!

WHATS APP / SMS
+6019-2085089 [ATY]

[hanya untuk urusan jual beli sahaja]