Saturday, April 03, 2010

Layan boLa duLu~

mase aku tuLis bLog ni aku kat mcD.. ngan eN tUnang...bukan sekadaR maKan..tApi teNgok boLa..!!! maLam niE cHeLsea vs MU.. aku niE buKan Lar peMinat boLa..dAn kaLao diiKutkan tak tAu aper2 pOn paSaL boLa..eeerrr..aKu hAnye kEnaL soraNg due jEr~bEckAm..uurMm..rOnALdo...tU pon aKu tak tAu derAng mAin tUk cLub mAner!!! huhuhu....



jAdi...wAt pEr aku kAt sini... sAjer meNeman eN tUnaNg tEngOk boLa... uJung2 miNggu niE kAn..  aWek.. eerr.. tUnang miThaLi... uHukss.. Lalala... 



~ begiTu kHusyuk..!!~

sEingAt aku kaLi tErkhiR laYan boLa nie..mAse arwah aDik aKu aFiq aDer... eerr..tApi sUmpaH tak iNgat biLer..huhu..tU pon keNe haLau seBab kiTeroranG..(rEfer paDe aKu ngAn tiNa) biSing kAt seBeLah diE..bUkan sEbab teRujE teNgok boLa tuE..  taPi hAnyeR tAu cOmpLain..!! tAk pAham kEnaper deRang rEbut2 sAtu boLa..harhahrhar... tU Lar nAmenYer kiTeoraNg tAk pAham koNsep..nGeee~

uuhh... 1-0 dAh..!! cHeLsea 1 n MU 0!!!..37miNit perLawanan...

nak try Layan ar.. adik aku ngan dep0t(bfwen tiNa) pon ade nie.. batTery Laptop pon macam tak Ley tahan jer nie.. sO...sEsame ar layan boLa nie.. orang pOn dah semakin ramai kat keLiLing kiTeorang..(tEmpat duduk kiTerorang  ~baek pUnyer..!! kire 1st pLace ar... ) lain kaLi upDate agi...

nOta tAk beRkaki: nAk update pasaL aku ngan tiNa pergi niLai bEli barang tUk die bertuanag buLan depan... n barang2 persiapan kawin aku juGak...

No comments: