Saturday, April 03, 2010

'cHeLsea cHeLsea......'

tak sangke aku boLeh abeskan tengOk boLa kaT mcD nie!! keputusannyer..jeng jeng jeng.. 2 tuk cheLsea..1 tuk ManU...aku sokong maner?? eeerrr.. aku teruje ngan cheLsea..!! en Tunang..?? huhu.. sEtahu aku dia penYokong ManU tapi seJak tadi die jadi penyokong cheLsea..!! harhahrh... n naseb baik tak mengecewakan!!! so far aku enjoy... nie 1st time aku dapat menghabeskan 94minit 12 saat ~termasuk mase kecederaan..(aku baru tau pasaL ape meNdenYer mase kecedaraan tuE!!!) eerrr... sebenanyer aku tenGok pLus minUs 45 jEr... Lebey enjoy sebab aku tEngok n dapat abeskan mase ngan en tUnang... sEpanjang tEngok tue..aku tak abes2 taNye en tUnang paSaL game nie.. tak pernah tau pasaL boLa ni langsUng sebeLom nie... huhu~ paLing teRuje biLer tEngok pemain goL kan bOla..!! baRu aku tau rasenyer..~huhu... biLer tenGok peMain buat draMa macam keLaka Lak rasenyer.. leLebey laGi kaLau pemain main koTor...adeeyyy~ eerrkkk.. buKan menguLas OK... sAje nak share beNde baru bErsame orang tErsayang daLam hidup aku... ~keNe beLajar aPer yang en tUnang suKer.. nanti Lepas kawin tak dE ar die carik membEr Layan boLa kat mamak..!!!

ok..pukuL 10.05 mLm dah.. naK sembanG2 ngan en Tunang seKejap..  sebeLom baLik sEteLah satu hari penat bErjaLan... gud niTe...


~tErase nak maKan roTi kaya..!! nak Lepak mamAk jaP..daaaa~

No comments: