Friday, April 16, 2010

maLam senin LepAs~

terase Lame tak update bLog nie.. uurrmm.. dis wik terlalu banyak bende yang jadi.. ngan keadaan aku sendiri yang tak berape sihat... setiap pagi terpaKse beruLang ke hospitaL bukit kUda.. pasTu terus masUk opis.. teraSe macam maKin tak sihat... yer ar..sepatutnyer orang sakit kene cukup rest.. tapi sebab komitmen ngan keje sangat banyak... masuk opis keje banyak..stress OK...  sigh...~

ok.. sebenanyer nak cerite pasaL persiapan kawen aku... dah Lame tak cter pasaL haL kawin tue aku kan.. tapi.. may be lain n3 ar.. kaLi ni nak cter pasaL lain duLu.. haL2 kawen tu aku rase nex wik ar aku update..sebab esok aku nak gi spitaL lagi... n rase macam tak sempat nak ngadap sume ni... ujung ni puLak... paLing besh..times to shopping ok...!!!! nak beLi sikit barang2 hantaran kawen kiteorang....tak sabar nak gi shopping...ngeee~

tu Lain kaLi ar.. kaLi ni aku nak cter pasaL maLam senin lePas.. kan adik aku tina nak bertunang 2-3 minggu lagi.. so..tuk permuLaan die nak bawak bakaL tunang die yang kiteorang panggiL dePot jumpe faMiLy..especially ayah ar.. buKan tak pernah jumPe tapi ni kire macam ber 'adab' ar sikit.. huhu~ nak mintak izin kononyer nak masUk meminang adik aku tuE... ngeee~ tapi sebab kebetuLan esoknyer besday ayah..so kiteorang join sekaLi sambut besday die...beLanje makan jer... pergi kat Andalas Corner Taman rakyat sri anDaLas.. tapi..siyes..not bad gak ar tempat tue... kaLi ni En fared ~hubby to be aku tu pon join sekaLi... meriah..even tak cukup korum...~

~ ni mase dah abes makan...baru sibuk nak amik gambar~

~aku ngan mak aku..mase ni sementare nak tunggu makanan sampai~

~ nak jugak..!! ngeee~

~ ni Lar die baKal tunangan adik aku yang bernama Firdaus Khuzaifah a.k.a mR depOt's ~


2 comments:

asna cute said...

asna dlu pun ada juga agenda nie hehe nervous yg ampun time abah n tung bersoal jawab hahaha =p

Wahh terasa lapa lak nie. nk mkn steamboat hehe =)

@ty_farEd said...

heheh.. yer ar.. naseb baik dah lepas kan... ;)