Friday, May 14, 2010

divorce caKe...!! ??~

ade gak divorce cake macam nie kan... ~huhu... 

Layan pictuRe ni duLu key....
*
*
*
*
*
*
 *

 ~ pictuRe 1 ~

~ pictuRe 2 ~

~ pictuRe 3 ~

~ pictuRe 4 ~

~ pictuRe 5 ~

~ pictuRe 6 ~

~ pictuRe 7 ~

~ pictuRe 8 ~

~ pictuRe 9 ~

~ pictuRe 10 ~


ape ni..!!! pepagi dah soh Layan bende  kaitan 'divorCe' ni..~ngeee

tak de kaitan ngan aku dan 'kite2' ni OK..sajer jer.. aku dapat emaiL dari kawan kat opis lame kat KL duLu... 
caKe2 tu macam tak besh..!! huhu.. rase nak makan pon macam seram..!!
Lelagi picture 4..picTure 5 dan picTure 7... horror Ok...~
'omputeh' memang Lebih terbuke.. penceraian di raikan ngan cake or may be party besar2an... 
dan terime atau tak.. agak bagus.. orang Malaysia-meLayu kiTe lebih sopan daLam haL2 macam nie...
kaLau boLeh di sorok Lagi nak disorok kan dari suMer orang... kiRe maLu OK~
sebab tue kite ade temPoh 'edah... ~tempoH bertenang.. 
eerr..may be...
*
*
*
*
*
*
*
 so kengkawan.. picture mane yang korang nak voTe...?? warharhahrahr...~

4 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

ishhh.....
orang putih nie
macam -macam laa diaorang nie :)

benda tak elok pun nak buat kek hehe

ZARA said...

kenapa kebanyakkannya perempuan yang bunuh laki dia.... scary.....

my vote is on yang pegang senapang. hahahaha.

funny

farahfatihah said...

wahh takutnya tgk cake2 ni huhu

fikaryna said...

bergegar tiang arashy..